Πρεμιέρα για την «Ιλιάδα» του Θεσσαλικού

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ»

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2022 10:58

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η Παιδική Σκηνή του Θεσσαλικού Θεάτρου με την «Ιλιάδα» στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Η Παιδική Σκηνή του Θ.Θ. επιστρέφει με μεγάλα κέφια δύο χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της Οδύσσειας που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, παρουσιάζοντας την Ιλιάδα, το θεατρικό έργο του Ανδρέα Φλουράκη, σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου - Γιώτας Σερεμέτη. Ο κόσμος του Τρωικού Πολέμου, όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ, σε μια παράσταση που κάνει πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» και θα συνεχίσει με καθημερινές παραστάσεις για τα σχολεία έως και τις 9 Δεκεμβρίου.
Παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά): Στεφανία Καραγιάννη (Ελένη). Βασίλης Κουλακιώτης (Αχιλλέας). Ηλέκτρα Μαγγίνα (Θέτιδα, Οδυσσέας). Σπύρος Πετούσης (Αγαμέμνονας). Ντίνος Ποντικόπουλος (Μενέλαος, Πρίαμος). Θανάσης Σαλιαμπούχος (Κάλχας, Έκτορας). Γιώργος Σοφικίτης (Πάτροκλος, Πάρης).
Κατάλληλο από 5 ετών.
Πρωινές παραστάσεις για σχολεία: 9.30 π.μ. και 11.30 π.μ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6930-435.167 (κ. Τσινούλη). Παραστάσεις τις Κυριακές 23/10, 30/10 και 6/11 στις 12 μ. (προπώληση στο viva.gr). Εισιτήρια: Ομαδικές κρατήσεις σχολείων και παιδικό 4 ευρώ-ενήλικες 8 ευρώ. Γενικές πληροφορίες στο 2410-533.417, καθημερινά 8 π.μ. - 2.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass