Eκθεση Οικοδομή 2023: Η νέα εποχή στα κουφώματα έρχεται από τη SYNTHESIS!

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2023 11:14

Εντυπωσιακή παρουσία της εταιρείας SYNTHESIS στην πανελλήνια έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Όλη η ομάδα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης παρουσίασε στους επισκέπτες τη δυνατότητα της εταιρείας να καλύψει κάθε ανάγκη πελατών λιανικής σε όλη την Ελλάδα μέσω του συνεχόμενα αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργατών.

Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα καινοτόμα συστήματα κουφωμάτων ARTEVO, SLINOVAX και SLIDE716, καθώς και όλα τα συστήματα κουφωμάτων της REHAU, παρουσιάζοντας τη νέα εποχή στα ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα με ιδανικές καινοτόμες λύσεις και υλικά. Εντυπωσίασε με τη νέα καινοτομία στη συγκόλληση των γωνιών με τη νέα τεχνολογία μηδενικού αρμού και το τέλειο φινίρισμα.
H SYNTHESIS για άλλη μία φορά, αποδεικνύει πως η καινοτομία και η λειτουργικότητα είναι συνυφασμένη με το όνομά της και μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε στη νέα εποχή, της ενεργειακής αναβάθμισης και της βιωσιμότητας!
Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο showroom SYNTHESIS: Λ. Καραμανλή και Ροδόπης 54, Λάρισα, 2410 285 044, www.synthesis-doors.gr
Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε και με τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass