Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

ΕΩΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2019 15:20

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 έχει ανοίξει και πάλι για την υποβολή αίτησης Επιδόματος Παιδιού 2019, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής, την 15/01/2020.

Διευκρινίζουμε ότι η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2019 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν την δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της. Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou) μέχρι 15 Ιανουαρίου 2020.

Μετά τις 15/01/2020 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτηση Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2019. Για οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με το Επίδομα Παιδιού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται το πεδίο «Συχνές Ερωτήσεις» που είναι αναρτημένες στην πλατφόρμα Α21 (https://www.idika.gr/epidomapaidiou/2019/Home/FAQ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr).

Η ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ

Στο μεταξύ νωρίτερα και πριν τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί η στ' δόση για το επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ. Η πληρωμή αφορά στο δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος. Συγκεκριμένα  σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα θα δοθούν νωρίτερα λόγω των εορτών, προκειμένου οι οικογένειες να μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους και συγχρόνως να τονωθεί η αγορά. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις από τον Οργανισμό, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις από τους δικαιούχους και να γίνει στην συνέχεια η εκκαθάριση και η τελευταία πληρωμή για το έτος 2019.

   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass