Στο στόχαστρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας τα συμβουλευτικά κέντρα γυναικών

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2015 15:56

 

Σήμερα Πέμπτη 10-9-2015 στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ. Γεωργίου Κωτσού, του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημητρίου Παπαστεργίου, του Διευθυντή της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Δημητρίου Τσούμα και των στελεχών του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας του Δήμου Τρικκαίων καθώς και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Λάρισας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το ζήτημα για συνέχιση λειτουργίας των παραπάνω κέντρων μετά τα νέα δεδομένα που θέτει το νέο ΕΣΠΑ όπως η ένταξη των κέντρων στα Περιφερειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα (ΠΕΠ), το πλαίσιο χρηματοδότησης, το καθεστώς λειτουργίας κ.α. Ειδικότερα τα στελέχη των κέντρων ζήτησαν την στήριξη της ΠΕΔ Θεσσαλίας για την ένταξή τους στις Δράσεις του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2016-2020, πρόταση με την οποία ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι η ΠΕΔ Θεσσαλίας θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου το αίτημα της συνέχισης λειτουργίας των κέντρων να τύχει της σχετικής εγκρίσεως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass