Ανοίγουν λογαριασμούς για πυρόπληκτους

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2018 15:28

ΑΘΗΝΑ
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι πέρα από τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ένωση Τραπεζών για λογαριασμό όλων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, προσφέρει επιπλέον ένα εκατομμύριο ευρώ ως άμεση οικονομική βοήθεια για όσους έχουν πληγεί από τις θανάσιμες πυρκαγιές στην Αττική.

Η οικονομική βοήθεια του ενός εκατομμυρίου ευρώ από την Εθνική Τράπεζα θα πραγματοποιηθεί μέσω του προγράμματος Act4Greece της τράπεζας για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και την προώθηση αναπτυξιακών έργων, σε συνεννόηση και συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές των πληγέντων περιοχών.
Δωρεές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος www.act4greece.gr, καθώς και με απευθείας κατάθεση στο Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ή αποστολή εμβάσματος μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών Internet, Phone & Mobile Banking στον λογαριασμό με αριθ. 080/ 006855-14 (ΙΒΑΝ: GR6501100800000008000685514 / BIC: ETHNGRAA).
Η ΕΡΤ
Η δημόσια ραδιοτηλεόραση (ΕΡΤ) άνοιξε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, συμμετέχοντας στις δράσεις στήριξης των πυροπλήκτων της Αττικής, στον οποίο κατέθεσε ήδη 100.000 ευρώ για την ανακούφιση και στήριξη των πληγέντων.
 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τη συνεισφορά τους στον ειδικό λογαριασμό της ALPHA BANK με ΙΒΑΝ: GR90 0140 2090 2090 0232 0003 793.
*Την ετοιμότητά της να στηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που σάρωσαν την Ανατολική και τη Δυτική Αττική εξέφρασε η Πακιστανική Κοινότητα στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Με «δύναμη» 100-150 ατόμων, όπως είπε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ο πρόεδρός της, η Πακιστανική Κοινότητα δήλωσε έτοιμη να συμβάλει σε αποκατάσταση ζημιών σε σπίτια στη Ραφήνα, τον Μαραθώνα και την Κινέτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass