ΟΜΙΛΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σούλης Παπαδόπουλος: Άνοδος!

* «Τους υπολογίζουμε όλους, μας υπολογίζουν όλοι...»

Δημοσίευση: 14 Απρ 2015 13:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

Του Σωτ. Κέλλα

Η Ανάσταση γιορτάσθηκε από τη χριστιανοσύνη προχθές, αλλά για την ΑΕΛ ήρθε πιο νωρίς (την Κυριακή των Βαΐων) με τη νίκη που πέτυχε στο Καυταντζόγλειο επί του Ηρακλή με 1-0 και πήρε το τρίτο εισιτήριο του 2ου ομίλου για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα.

Και χθες ο τεχνικός της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος που στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας σημείωσε τέσσερις νίκες φρόντισε να απογειώσει την αισιοδοξία της λαρισινής ομάδας.

Μετά την τριήμερη άδεια ξεκούρασης που έδωσε στους παίκτες για να περάσουν οικογενειακά τη γιορτή του Πάσχα επανήλθαν στις προπονήσεις. Αλλά πριν πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο τους έστειλε το δικό του μήνυμα με μια ομιλία τονίζοντας: «Τελείωσαν οι γιορτές και η δικιά μας γιορτή θα είναι με το τέλος των πλέι οφ. Και ο στόχος μας είναι ένας: η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη με στόχο να μπούμε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή. Τους υπολογίζουμε όλους αλλά και μας υπολογίζουν όλοι. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μην ξεχνάτε ότι πριν λίγο καιρό μάς είχαν ξεγραμμένους από τα πλέι οφ και τα καταφέραμε. Το ίδιο μπορούμε να αποδείξουμε και για την άνοδο».

Κοινό μυστικό είναι ότι σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των πλέι οφ θα παίξει η κλήρωση και στην ΑΕΛ προτιμούν να ξεκινήσουν εκτός έδρας με οποιονδήποτε αντίπαλο πλην της ΑΕΚ. Ένα καλό αποτέλεσμα μακριά από τη Λάρισα θα δώσει ώθηση στους παίκτες και τον κόσμο.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες πλην του Δεληζήση που είναι τιμωρημένος για την πρεμιέρα των πλέι οφ είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου που την Παρασκευή θα δει και την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών σε φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο με αντίπαλο τον Αιγινιακό (4.30 μ.μ.).

Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνουν στο Αλκαζάρ.

ΠΕΡΙ AEL FC ARENA

Αυτή τη βδομάδα λογικά θα ξεκαθαρίσει και η έδρα της ΑΕΛ για τα πλέι οφ δηλαδή αν η ομάδα παραμείνει στο Αλκαζάρ ή μετακομίσει στο Ael Fc Arena.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος εγγυήθηκε την πληρωμή 50.000 ευρώ στη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.»(μεγαλομέτοχος του Ael Fc Arena) που ζητήθηκε ως μίνιμουμ ποσό για τη συμμετοχή της ομάδας.

Ο κ. Ντελόπουλος με χθεσινή του δήλωση διευκρίνισε: «Είμαι βέβαιος ότι δεν θα χρειαστεί να βάλω ούτε ένα ευρώ, απλά θα δώσω μόνο την εγγύηση συμμετοχής για τον πρώτο αγώνα αναλαμβάνοντας και τον καθαρισμό του γηπέδου. Στον πρώτο αγώνα που θα δώσουμε εντός έδρας, ο κόσμος είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί, θα γεμίσει το γήπεδο και τα έξοδα του γηπέδου θα βγούνε αμέσως. Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει το Ael Fc Arena και ο ιδιοκτήτης του Κωστής Πηλαδάκης είμαι βέβαιος ότι θα δει θετικά το αίτημα και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να παίξει η ομάδα σ’ αυτό. Δεν θέλουμε όμως να αδικηθεί και εκείνος. Γι’ αυτό έκανα μια καθαρή πρόταση».

Η ΚΛΗΡΩΣΗ, Η ΕΝΑΡΞΗ

Άγνωστο είναι ποτέ θα γίνει η κλήρωση των πλέι-οφ αφού θα χρειαστεί να εκδικασθεί η υπόθεση του αγώνα Ηρακλή-ΑΕΛ με τη λαρισινή ομάδα να κινδυνεύει με τιμωρία (πρόστιμο) αλλά και ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος που αποβλήθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης Β’ Εθνικής κατηγορίας λογικά θα εκδοθεί την Πέμπτη οπότε και θα επικυρωθεί η βαθμολογία.

Οι αγώνες θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τη μια μέρα αγώνες πλέι οφ και την άλλη αγώνες πλέι άουτ.

Θα υπάρξουν και δύο αγωνιστικές που θα γίνουν μεσοβδόμαδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass