ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA

Ένα βήμα μπροστά...

* Κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 11 Απρ 2015 13:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:01

Του Σωτ. Κέλλα

Στο τραπέζι διαπραγματεύσεων «κάθισαν» ξανά η «Γήπεδο Λάρισα Α.Ε.» με την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη χρησιμοποίηση του Ael Fc Arena από τη λαρισινή ομάδα μετά την εγγύηση του αντιπροέδρου Ζήση Ντελόπουλου να καλύψει το ποσό των 50.000 ευρώ που είναι το μίνιμουμ των χρημάτων που ζητάει η «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» για τα πέντε παιχνίδια.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από τη «Γήπεδο Λάρισα Α.Ε.» ο διευθυντής Μίμης Τσακμακίδης και ο οικονομικός υπεύθυνος Αστέριος Ιακωβίδης ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΛ οι κ.κ. Ντελόπουλος, Μπαλατσούκας, Καρέλιας και ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής κ. Κυριακού.

Ο Κ. Ντελόπουλος ανέλαβε ότι βάζει τη διαφορά που τυχόν θα προκύψει από τις 50.000 ευρώ για τα πέντε παιχνίδια με βάση την τιμή των 4 ευρώ ανά εισιτήριο.

Μάλιστα η πρόταση που δείχνει να καταθέτει η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι 50.000 ευρώ σύνολο για τα πέντε παιχνίδια, τον καθαρισμό του γηπέδου και την ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Ο κ. Τσακμακίδης εκθείασε την πρωτοβουλία Ντελόπουλου για να δώσει τέλος στο αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων αλλά επειδή ο κ. Ντελόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο θέλει να υπάρχει και η ανάλογη σύμβαση μεταξύ των δυο πλευρών. Πάντως δεν ξεκαθαρίστηκε τι θα γίνει σε περίπτωση που τα εισιτήρια είναι πάνω από 2500 ανά παιχνίδι και τότε το τίμημα προς τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» θα είναι παραπάνω ή αν θα συμψηφιστεί με τυχόν ζημιές αν τα εισιτήρια είναι λιγότερα από το νούμερο αυτό σε ορισμένα παιχνίδια κάτι που ενδεχομένως να γίνει αν η ομάδα δεν πάει καλά στο ξεκίνημα των πλέι-οφ.

Η ουσία είναι ότι βρέθηκε σημείο επαφής και οι δυο πλευρές δείχνουν μια διάθεση ομαλοποίησης χωρίς όμως να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία. Σύμμαχος των δύο πλευρών είναι ο χρόνος αφού τα πλέι-οφ θα ξεκινήσουν σε δεκαπέντε μέρες ενώ μέχρι τότε θα δει και την τάση του κόσμου η ΠΑΕ ΑΕΛ με τα μίνι διαρκείας που εξέδωσε για τη σειρά των πέντε παιχνιδιών.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ

Στο μεταξύ σαν να μην έφθανε η διαιτητική αδικία προς την ΑΕΛ στον αγώνα Ηρακλή-ΑΕΛ τώρα κινδυνεύει η λαρισινή ομάδα με τιμωρία(υψηλό χρηματικό πρόστιμο) καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το φύλλο αγώνα του κ. Αντωνίου είναι επιβαρυντικό για τους «βυσσινί».

Η υπόθεση θα εκδικασθεί τις επόμενες μέρες από την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β' Εθνικής κατηγορίας.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Χθες , σήμερα και αύριο οι παίκτες της ΑΕΛ θα απολαύσουν τη μίνι άδεια που τους έδωσε ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα. Σίγουρα η καθυστέρηση της έναρξης των πλέι-οφ βοηθάει για μια καλή προετοιμασία της ομάδας.

 

Έφυγε ο παλαίμαχος

της ΑΕΛ Νίκος Βουτσιλάς

Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 67 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκος Βουτσιλάς που κατοικούσε και δραστηριοποιείτο επαγγελματικά στην Αθήνα. Ο Νίκος Βουτσιλάς αγωνίστηκε για 3 περιόδους στη λαρισινή ομάδα, από το 1968 ως και το 1971. Σε 16 παιχνίδια στη Β΄ Εθνική, με τη βυσσινί φανέλα σημείωσε 3 τέρματα. Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στις 6 Οκτωβρίου του 1968 κόντρα στη Νίκη Βόλου στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass