Με αέρα πρόκρισης η ΑΕΛ

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2024 12:00

Του Σωτ. Κέλλα

Μια ομάδα που έχει δύο κατακτήσεις κυπέλλου Ελλάδας όπως είναι η ΑΕΛ σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο θεσμό πάντα θα επιδιώκει τη διάκριση. Και αυτή η χρονιά δεν είναι εξαίρεση και συνεχίζει τις υποχρεώσεις της μετά την πρόκριση σε βάρος της Θύελλας Κατσικά και του Μακεδονικού αντιμετωπίζοντας σε νοκ άουτ παιχνίδι της 4ης φάσης εντός έδρας τον Πανσερραϊκό στις 19:00 στο AEL FC ARENA.


Η ΑΕΛ έχει αέρα πρόκρισης απέναντι σε μια ομάδα που μάλλον σκέφτεται την παραμονή στη Super League 1 (έχει αλλάξει ήδη προπονητή) και οι «βυσσινί» πρέπει να το εκμεταλλευτούν αυτό, αφού η νίκη θα δώσει ψυχολογία για το πρωτάθλημα και με μια εμπορική κλήρωση θα βάλει και χρήματα στα ταμεία της. Διπλά τα κέρδη στο σημερινό παιχνίδι.
Σχετικά με τα αρχικό σχήμα ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες, ενώ δεν γνωρίζουμε αν θα βάλει κάποιους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια.
Πάντως με δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα διεκδικήσει την πρόκριση, η εκτίμηση είναι ότι οι αλλαγές θα είναι πολύ περιορισμένες.
Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Σουλούκος, Περντρέου, Βενετικίδης, Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Κοσσονού, Γιαξής, Παναγιωτίδης, Παπαγεωργίου Κ., Στίνα, Ακόστα, Σγουρός, Κρητικός, Μούργος, Μωραΐτης, Γραββάνης και Φατάι.

Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Ο Ισπανός τεχνικός του Πανσερραϊκού Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή, οι διαθέσιμοι 22 παίκτες του αγώνα είναι οι εξής: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάϊκος, Λιάσος, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σαλαζάρ, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς. Εκτός αποστολής πέραν των άλλων, έμειναν οι τραυματίες Καπτούμ και Χαντάκιας, οι Περούτσι, Φαρές για λόγους ξεκούρασης και Μασκανάκης, Παπαβασιλείου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00΄ στο Γήπεδο ΑΕΛ FC ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο 42χρονος Γιάννης Παπαδόπουλος, καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα, από την Ένωση Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή νοκ-άουτ εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής στο τελευταίο παιχνίδι που είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2022-2023 ήταν στην εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-1) για την Super league 2 στο Στάδιο Αλκαζάρ (11/03/2023). Βοηθοί του θα είναι ο Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου) και ο Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας). Τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Τσακάλης (Ηλείας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν ως εξής:
Εθνικός-Άρης    0-1
Απόλλων Κρ. Βρύσης-Βόλος    0-3
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναχαϊκή    0-2
Αιγάλεω-Καμπανιακός    3-2
Διαγόρας Ρ.-Καλλιθέα    3-4
πέν. (0-0 κ.δ.)
Λεβαδειακός-Ατρόμητος Αθ.    1-2
ΟΦΗ-Παναιτωλικός    2-1ΣΗΜΕΡΑ
Ζάκυνθος-Παναργειακός (15:00)
Κηφισιά-Λαμία (15:00)
Νέα Ιωνία-Πανιώνιος (16:00)
ΑΕΛ-Πανσερραϊκός (19:00)
Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα-Αστέρας Τρ. Δεν έχει οριστεί ακόμα*
*Ο συγκεκριμένος αγώνας θα οριστεί απ’ την ΕΠΟ, όταν πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου (15:00) ο αγώνας Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα που εκκρεμεί απ’ την 3η φάση της εφετινής διοργάνωσης.
**Οι «Ευρωπαίοι» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός βάσει προκήρυξης θα «μπουν» στο Κύπελλο Ελλάδας απ’ την 5η φάση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass