Στην Αγιά το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της Ανθούπολης

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο Ι. ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2024 12:20

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η Ανθούπολη (μοναδικός εκπρόσωπος του νομού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής) ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κερδίζοντας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (στον 2ο Όμιλο) εκτός έδρας τον Σβορώνο με 2-0.

Τη σκυτάλη θα πάρει το εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο την προσεχή Κυριακή (11:00), το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αγιάς, καθώς στο γήπεδο Νεάπολης, το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως έδρα η Λαρισινή ομάδα κατά τη φετινή σεζόν γίνονται κάποιες εργασίες που καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα.
Για την πρεμιέρα της διοργάνωσης και την εικόνα που παρουσίασε η Ανθούπολη μίλησε στην «Ε» ο τεχνικός Γιάννης Τσακμακίδης, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το παιχνίδι οι παίκτες του και φυσικά από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι η Ανθούπολη αγωνίστηκε με απουσίες (Αρσενίδης, Χατζής, Μπάμπα, Καρίμ), αλλά και με παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού, αλλά χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή (Νούσιας, Κορτσάρι), και οι οποίοι ωστόσο έδωσαν το 100% του εαυτού τους για να επιτευχθεί ο στόχος.
«Ήταν μία πολύ καλή αρχή κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο» επισήμανε ο Γιάννης Τσακμακίδης και πρόσθεσε:
«Τα παιδιά παρά κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά και ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα κι αυτό με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο.
Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και το σημαντικότερο είναι ότι όλα όσα δουλέψαμε την τελευταία εβδομάδα σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι βγήκαν σε μεγάλο ποσοστό στον αγωνιστικό χώρο.
Έχουμε ένα θέμα με το δημιουργικό κομμάτι και θα το δουλέψουμε, όπως επίσης χρειάζεται περισσότερη υπομονή με την μπάλα. Είμαστε καινούργια ομάδα και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα βελτιωθούμε. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και την προσπάθεια των παικτών μου. Ευελπιστώ να έχουμε την ίδια απόδοση και στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα» επισήμανε ο τεχνικός της Ανθούπολης.
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΝΟΥΣΙΟΣ
Τα προβλήματα δεν παύουν να υφίστανται για τον Γιάννη Τσακμακίδη καθώς ο Νούσιος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη. Από κει και πέρα αναμένεται να είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας οι Αρσενίδης, Χατζής, ενώ από τους ανθρώπους του συλλόγου γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να εκδοθούν τα δελτία των δύο ξένων από τη Σενεγάλη, του επιθετικού Μπάμπα και του κεντρικού αμυντικού Καρίμ προκειμένου να τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Τσακμακίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass