«Θα γυρίσω όσο πιο σύντομα μπορώ...»

*ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ *ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2022 17:20

Ο Μάριος Όγκμποε έφτασε τα 4 γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές, μετά και από το τέρμα που πέτυχε με τα χρώματα της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (2-0) και απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Super League 2.

Όμως, για δύο περίπου μήνες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω τραυματισμού και κάποιοι πανηγυρίζουν, αλλά όχι για πολύ, καθώς ο Ελληνονιγηριανός 28χρονος παίκτης έλεγε στους συμπαίκτες του «θα γυρίσω όσο πιο σύντομα μπορώ...». Και είναι συνηθισμένος να ξεπερνάει τις δυσκολίες, καθώς πριν δύο χρόνια παίζοντας στη Χάμιλτον της Σκωτίας, πριν τα Χριστούγεννα (τι σύμπτωση...) είχε τραυματιστεί, αλλά όταν επέστρεψε πέτυχε τέσσερα μαζεμένα σε ισάριθμες αγωνιστικές, ένα κόντρα στη Σέλτικ, ένα απέναντι στην Αμπερντίν και άλλα δύο στο παιχνίδι με τη Χαρτς.
Το ερώτημα είναι ποια θα είναι η λύση που θα δώσει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης για να αναπληρώσει το κενό του…
Πρώτη λύση είναι ο Πεντρόσο, που δοκιμάστηκε στα φιλικά σε θέση σέντερ, πήγε καλά και δείχνει γενικά καλή αγωνιστική εικόνα (με τον Απόλλωνα Λάρισας πέτυχε και γκολ). Αν συμβεί αυτό, θα αγωνιστεί στα πλάγια ο Μαυριάς.
Δεύτερη λύση είναι ο νεαρός Τσουμάνης, που παίζει μερικά λεπτά στα παιχνίδια, είναι ταλαντούχος, μαχητής και περιμένει την ευκαιρία.
Τέλος, το ευχάριστο είναι ότι υπολογίζει και τον Κούστα, που επιστρέφει και πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Θεσπρωτό. Μάλιστα, έβγαλε όλο το προπονητικό πρόγραμμα, τότε ίσως τον δούμε και βασικό...
Μέχρι την Κυριακή υπάρχει αρκετό χρονικό διάστημα και θα γίνουν οι ανάλογες δοκιμές παικτών.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τέλος, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ήδη το τεχνικό τιμ, σε συνεργασία με τους διοικητικούς, εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών που δεν εμπίπτουν στον μεταγραφικό περιορισμό της λαρισινής ομάδας. Και αυτές αφορούν ένα σέντερ, ώστε να υπάρχει μία ακόμα εναλλακτική λύση, αλλά και έναν επιτελικό μέσο.
Πάντως, είναι νωρίς για τέτοιες εξελίξεις στην ομάδα, αφού προέχουν τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και αργότερα ακολουθεί η μεταγραφική περίοδος.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Ο πίνακας των σκόρερ έχει ως ακολούθως:
4 γκολ: Όγκμποε (ΑΕΛ).
3 γκολ: Μιράντα (Νίκη Βόλου), Ζαχαράκης (Απόλλων Λάρισας).
2 γκολ: Γιουμπιτάνα (Ηρακλής), Σαΐντ (Πανσερραϊκός), Μπουόλι (Βέροια), Τσοκάνης (Μακεδονικός), Τζίμας, Μπράντονιτς (ΠΑΟΚ Β’), Μπιλάλ, Σαρδέλης, Αθανασακόπουλος (Παναθηναϊκός Β’).
1 γκολ: Δημόπουλος, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Κοζορώνης (ΑΣΑ), Πεντρόσο, Παπαγεωργίου Κ. (ΑΕΛ), Σιαφά (Νίκη Βόλου), Τομάς, Μελούνονβιτς, Τότσκα (Ηρακλής), Λαϊουέλ, Αντεσίνα (Διαγόρας), Καλογέρης, Μπελεβώνης (Απόλλων Πόντου), Ταβάρες, Ανδρικόπουλος, Ηλιάδης, Μαρτίνης (Παναθηναϊκός Β’), Γκορντεζιάνι, Χατζηστραβός (ΠΑΟΚ Β’), Μιλισάβλιεβιτς, Σιμόνι (Μακεδονικός), Φασίδης, Ιωάννου (Βέροια), Κωνσταντίνου, Μπίκας, Πέρεζ, Δρίτσας (Θεσπρωτός), Τσιπούρας, Πέττας (Αλμωπός Αριδαίας), Σιατραβάνης, Καλούσης (Απόλλων Λάρισας).

Ο φωτογραφικός φακός του Ηλία Μπίνα πάει παντού…  
Και στη Φιλιππούπολη, στο ντέρμπι Απόλλωνα Λάρισας - ΑΕΛ (0-2), είχε κέφια…

APOLLON13.jpg

Ο Κούστα για τον Θεσπρωτό παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Γαρουφαλιά και τον Γλυνό

APOLLON14.jpg

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς μαζί με τον Κώστα Κουλότσιο, τον Βαγγέλη Παπαλέξη και τον Δημήτρη Τσέτσιλα (δεν πήρε… μεταγραφή από το πολιτικό γραφείο που βρίσκεται)

APOLLON15.jpg

Στα… ψηλά ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Διαμαντής Αδαμόπουλος, μαζί με τους πρώην διοικητικούς της ΠΑΕ Ζήση Χελιδώνη και Γιάννη Τάτση

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass