«Καμπάνα» στον Απόλλωνα Λάρισας

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΕΝΝΕΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 - ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2022 21:11

Aσχημα ήταν τα νέα χθες για τον Απόλλωνα Λάρισας, όπως επίσης και για τον Ηρόδοτο, που θα συμμετάσχουν στον Α’ και Β’ όμιλο αντίστοιχα, της Super League 2, καθώς θα ξεκινήσουν με χάντικαπ εννέα βαθμών, το νέο πρωτάθλημα.


Συγκεκριμένα , το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας αρχής επέβαλε την παραπάνω ποινή (καθώς και πρόστιμο 50.000 ευρώ) στις δύο ΠΑΕ, οι οποίες δεν εξασφάλισαν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπενθυμίζεται ότι, βάσει της τελευταίας τροποποίησης του αθλητικού νόμου, η έλλειψη πιστοποιητικού έχει ως συνέπεια την αφαίρεση 5-10 βαθμών από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει η ομάδα, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης. Αντίθετα, απαλλάχθηκαν οι ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής και Διαγόρας, κάτι που ήταν αναμενόμενο, από τη στιγμή που η ΕΕΑ έκανε δεκτές τις προσφυγές τους και τους χορήγησε -σε δεύτερο βαθμό- πιστοποιητικό συμμετοχής. Πάντως, χθες ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Κώστας Τσακίρης, πήγε στην προπόνηση της ομάδας και τόνισε πως η ποινή θα εξαλειφθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς θα ταχτοποιηθούν οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται και η ομάδα θα δώσει τη μάχη της παραμονής, χωρίς να έχει οφειλές.
*Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας θα αποφασίσει ποιους θα συμπεριλάβει στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την Αθήνα.
Οι τραυματίες Φουρκιώτης, Ζιάκας δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όπως επίσης και ο Νούσιος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό B’ που θα διεξαχθεί μεθαύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και ώρα 15.15 στην Καισαριανή.

 

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ-19 ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Ο ΣΤΑΝΣΙΛΑΒ ΝΤΟΥΛΓΚΕΡΟΦ
Υπήρξαν πάντως και ευχάριστα νέα χθες για τους «κυανόλευκους», καθώς κλήθηκε στην Εθνική Κ-19 της Βουλγαρίας, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, Στάνισλαβ Ντουλγκέροφ.
Ο εν λόγω παίκτης θα μεταβεί στη γειτονική χώρα το διάστημα από 14 έως 25 Νοεμβρίου, για τους ευρωπαϊκούς αγώνες με Σλοβενία και Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass