Ετοιμοι ΑΕΛ και Ηρακλής

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (15:00) - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-19

Δημοσίευση: 05 Νοε 2022 21:03

Λαρισινή μονομαχία θα έχουμε αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στις 15:00 τον Ηρακλή Λάρισας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 (Α’ όμιλος).


Ένα παιχνίδι που όλα δείχνουν πως θα είναι γιορτή, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα.
Οι «βυσσινί» θέλουν να επιστρέψουν στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ενώ οι «κυανόλευκοι» να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η ΑΕΛ, που αναμφισβήτητα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, θα αγωνιστεί χωρίς τους Κούστα και Ραμίρες που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμοι, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Τσουμάνης, ο οποίος δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Σήμερα το πρωί θα γίνει ένα ελαφρύ ξεμούδιασμα και ακολούθως ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.
Από την πλευρά του και ο Ηρακλής Λάρισας θα κάνει σήμερα το πρωί την τελευταία του προπόνηση στο γήπεδο της Κοιλάδας και εν συνεχεία ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης με τον συνεργάτη του Χρήστο Χατζηλιάδη, θα ανακοινώσουν ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Η νεοφώτιστη λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπήρξαν προβλήματα καθόλη την εβδομάδα και έτσι ο προπονητής κ. Διμπέρης, έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
Εν τω μεταξύ, στη Βέροια άνοιξε -επιτέλους- χθες η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 2, για την περίοδο 2022-23. Στο εναρκτήριο παιχνίδι του Α’ ομίλου, η Βέροια και ο ΠΑΟΚ Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους (πρωταθλητές πέρυσι στον όμιλο, έχασαν όμως δύο μπαράζ ανόδου) να σώζουν τον βαθμό χάρη σε πέναλτι του Μπουολί στις καθυστερήσεις. Οι Θεσσαλονικείς είχαν προηγηθεί στο 54’ με τον Χατζηστραβό, ενώ για περίπου 30 λεπτά αγωνίστηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, στην επιστροφή του στα γήπεδα μετά από απουσία περίπου οκτώ μηνών, λόγω της ρήξης χιαστού στο αριστερό γόνατο που είχε υποστεί σε αγώνα της πρώτης ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΧΘΕΣ
Βέροια-ΠΑΟΚ Β’     1-1
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός
ΑΥΡΙΟ
15:00 Απόλλων Πόντου-Διαγόρας
15:00 ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρισας
15:00 Μακεδονικός-Νίκη Βόλου
15:00 Π.Ο.Τ. Ηρακλής-Αριδαία
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
15:15 Παναθηναϊκός Β’-Απόλλων Λ. ΕΡΤ3
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας


2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ
13:45 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β’ ΕΡΤ3
15:00 Επισκοπή-Ολυμπιακός Β’
ΑΥΡΙΟ
13:45 Καλαμάτα-Ηρόδοτος
15:00 Αιγάλεω-Ο.Φ. Ιεράπετρας
15:00 Ηλιούπολη-Κηφισιά
15:00 Χανιά-Παναχαϊκή
ΤΡΙΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
15:00 ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική
Ρεπό: Καλλιθέα

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Κ-19
Αναβλήθηκε χθες το απόγευμα, ο αγώνας των ομάδων Κ-19 μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα Λάρισας, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα και ώρα 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Καλοχωρίου.
Αιτία της αναβολής είναι πως η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, δεν εξέδωσε δελτία για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και έτσι η ομάδα δεν ήταν σε θέση να συμπληρώσει τον αριθμό παικτών που πρέπει για να αγωνιστεί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass