Λαρισαϊκός: Δίνει έμφαση στα νέα παιδιά

ΧΡ. ΓΑΤΟΣ: ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ - Θ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ: ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2022 21:01

Η πρώτη φετινή επίσημη εμφάνιση του Λαρισαϊκού είχε πρόσημο θετικό. Η ομάδα ξεπέρασε εύκολα το πρώτο της εμπόδιο στο Κύπελλο ΕΠΣΛ και ευελπιστεί να έχει ανάλογη συνέχεια και στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος).

Για τον Λαρισαϊκό η φετινή χρονιά έχει ιδιαιτερότητες, υπό την έννοια ότι εκτός από μία αξιοπρεπή παρουσία που θα εξασφαλίσει τη γρήγορη παραμονή και θα δώσει τη δυνατότητα η ομάδα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, βασικό ζητούμενο είναι η ανάδειξη των ταλέντων στα οποία θέλει να στηριχτεί η ομάδα.
«Αυτό που επιδιώκουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο να μένει ικανοποιημένος. Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι η ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων από τις ακαδημίες. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτό το κομμάτι και προσπαθούμε να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα», επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Γάτος και πρόσθεσε τα εξής:
«Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Τα σωματεία έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα τόσο από την οικονομική κρίση όσο και από την πανδημία. Χρειαζόμαστε στήριξη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ομάδες μας.
Παρ’ όλα αυτά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο. Είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Πιστεύω η χρονιά να είναι καλή, να υλοποιήσουμε αυτά που θέλουμε και να μας στηρίξει ο κόσμος γιατί τον χρειαζόμαστε» κατέληξε ο κ. Γάτος.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Στον πάγκο του Λαρισαϊκού βρίσκεται φέτος ο Θ. Γεωργούλας, που ανέλαβε πέρυσι τα ηνία της ομάδας, μεσούσης της περιόδου. Όπως επισήμανε, «ξεκινήσαμε τη φετινή χρονιά με στόχο να δημιουργήσουμε μία ομάδα συνοικιακή, δηλαδή να στηριχτεί στα παιδιά της συνοικίας της Ν. Σμύρνης. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε οικογενειακό κλίμα, το ρόστερ αποτελείται από 20 παίκτες κι αυτό είναι ευχάριστο και παράλληλα προσπαθούμε η ομάδα να αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά της ακαδημίας που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.
Σε ό,τι αφορά το φετινό Πρωτάθλημα, πιστεύω ότι ο Όμιλός μας είναι δύσκολος. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και φαβορί, όπως η Ανθούπολη, αλλά εμείς μέσα από το καλό ποδόσφαιρο θα διεκδικήσουμε την άνετη παραμονή, που είναι ο βασικός μας στόχος» επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων».

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Αποκτήθηκαν οι: Παϊτέρης μεσοεπιθετικός, Κίτσας μέσος, Σκέντζας αμυντικός (Πανιώνιος), Κόλας μέσος (Νεάπολη), Ακρίβος αμυντικός (Αμπελιά), Μάγγος μέσος (Χαραυγή), Κουλούρης αμυντικός (Χεριμάδι), Δαλαμπύρας επιθετικός, Σέντζας επιθετικός (Ιπποκράτη).
Προωθήθηκαν από την Ακαδημία οι Φωκαΐδης αμυντικός και Καζατζής αμυντικός.
Έφυγαν οι: Σελήνης, Μ. Γεωργούλας και Μπουμπουνάρας

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass