×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/325212

Πιστή στη φιλοσοφία της η ΑΕΛ

ΓΡ. ΣΟΦΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ - ΧΡ. ΓΚΑΤΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2022 21:08

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία στην παρθενική της εμφάνιση στη Β’ ΕΠΣΛ, φτάνοντας μια ανάσα από την άνοδο, η ΑΕΛ παρουσιάζεται πανέτοιμη για τη φετινή πρόκληση.

Μία πρόκληση που δεν εμποδίζει τους «βυσσινί» να παραμείνουν πιστοί στη φιλοσοφία τους, που δεν είναι άλλη από το να στηρίζουν την προσπάθεια των νέων παιδιών και να τροφοδοτούν με ταλέντα τις ομάδες νέων της ΠΑΕ, αλλά και τη μεγάλη ΑΕΛ.
«Ο λόγος ύπαρξης αυτής της ομάδας είναι καθαρά ενισχυτικός σε ολόκληρη την πυραμίδα της ΑΕΛ από την Κ-6 και τα τμήματα υποδομής μέχρι την επίσημη μεγάλη ΑΕΛ.
Απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, δηλαδή από 15 έως 20 ετών, με εξαίρεση δύο έμπειρους παίκτες που προέρχονται από Ακαδημία μας και στηρίζουν την προσπάθεια και τους νέους», υπογράμμισε ο γεν. γραμματέας του σωματείου και υπεύθυνος του τμήματος ποδοσφαίρου Γρηγόρης Σοφός και πρόσθεσε ότι:
«Η πρώτη χρονιά στην κατηγορία ήταν επιτυχημένη όχι μόνο βαθμολογικά, γιατί η ομάδα έφτασε μία ανάσα από την άνοδο, αλλά και γιατί ανέδειξε νέα παιδιά και έδωσε παίκτες στην Κ-17 και την Κ-19 της ΠΑΕ. Αυτό θα συνεχίσουμε και φέτος, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε πολύ καλή αγωνιστική συνεργασία με τις ομάδες νέων της ΠΑΕ και θα συνεχίσουμε με αυτήν τη φιλοσοφία», κατέληξε ο Γρηγόρης Σοφός.


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Επικεφαλής του προπονητικού τιμ είναι ο Χρήστος Γκάτας, ο οποίος πλαισιώνεται από αξιόλογους συνεργάτες, που είναι οι Γιάννης Βασιλείου, Θανάσης Κυριλίδης και Χρήστος Μιχαήλ.
«Για μας είναι μια γνώριμη διαδικασία, η οποία δεν είναι άλλη από το να βοηθήσουμε τα παιδιά στην εξέλιξή τους. Η περσινή χρονιά άφησε μια γλυκιά γεύση και μια ικανοποίηση, ωστόσο, φέτος ξεκινάμε από την αρχή, μιας και πολλά παιδιά έφυγαν και ήρθαν κάποια άλλα. Ουσιαστικά προωθήσαμε παιδιά γεννηθέντα το 2007 από την Κ-15. Αυτός, άλλωστε, είναι ο στόχος μας» επισήμανε ο Χρήστος Γκάτας και πρόσθεσε τα εξής:
«Προσπαθούμε καθημερινά, θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στο Πρωτάθλημα, γιατί για μας θα είναι ένα πρώτο δυνατό τεστ για να δουν τα παιδιά πώς είναι τα πράγματα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω να πάνε και φέτος όλα καλά.
Σε ό,τι αφορά το φετινό Πρωτάθλημα, θα μου άρεσε να διεξαχθεί σε δύο Ομίλους, θα ήταν πιο ανταγωνιστικό, ωστόσο, λόγω των αναγκών που προέκυψαν, κάτι τέτοιο δεν στάθηκε εφικτό», κατέληξε ο τεχνικός των «βυσσινί».

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Αποχώρησαν οι: Πολύζος, Κυριαζής (στην Κ-17 ΠΑΕ ΑΕΛ), Σαΐτης (Κ-15 ΠΑΕ ΑΕΛ), Νικόλι, Καλύβας (λόγω της στρατιωτικής τους θητείας), Τσούπρος (πέρασε στο Πανεπιστήμιο), Τσιούτσας (για εργασιακούς λόγους).
Προωθήθηκαν από την Κ-15 οι γεννηθέντες το 2007 Νιάμας, Παπακωνσταντίνου, Μπιώτης, Βελετάνης, Γκαρλέμος, Μαξακούλι και Μαλέσκος.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Gallery άρθρου

{gallery}325212{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass