Πρώτη η Μπενφίκα, δεύτερη η Παρί

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΙΤΙ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2022 10:05 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Νοε 2022 11:08

ΑΘΗΝΑ
Σε έναν όμιλο με συγκλονιστικό φινάλε, η Μπενφίκα με τη νίκη της με 6-1 επί της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, πήρε την πρώτη θέση, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν που πέρασε από το Τορίνο με 2-1, έμεινε στη 2η θέση.

Στο Europa League συνεχίζει η Γιουβέντους. Κυριολεκτικά στο νήμα κρίθηκε η πρωτιά στον 8ο όμιλο του Champions League, με την Μπενφίκα να την κλέβει μέσα από τα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και πέτυχε το τελικό 1-6 στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Την ίδια ώρα οι Γάλλοι έφευγαν με το διπλό (2-1) από την έδρα της Γιουβέντους, υστέρησαν όμως στην ισοβαθμία, μιας και οι «αετοί» είχαν περισσότερα εκτός έδρας γκολ.
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΣΙΤΙ-ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Με νίκη ολοκλήρωσε τους ομίλους του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να επικρατεί εντός έδρας με ανατροπή 3-1 της Σεβίλλης.
Οι «πολίτες» επέστρεψαν στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες με Κοπεγχάγη και Ντόρτμουντ και με 14 και με 14 πόντους πέρασαν ως πρώτοι στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μαζί τους στην επόμενη φάση θα βρεθεί και η Ντόρτμουντ (9 βαθμοί), η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κοπεγχάγη στη Δανία.
Στο Europa League συνεχίζει η Σεβίλλη (5 β.), ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις η ομάδα του Κάρλος Ζέκα (3 β.).

Η ΜΙΛΑΝ ΣΤΟΥΣ «16»
Με τον πολύπειρο Ολιβιέρ Ζιρού να δείχνει την κλάση του, η Μίλαν επικράτησε με 4-0 της Σάλτσμπουργκ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.  Με τον πολύπειρο Γάλλο φορ να βρίσκεται σε μεγάλη βραδιά, έχοντας δύο και ισάριθμες ασίστ η Μίλαν επικράτησε με 4-0 εντός έδρας της Σάλτσμπουργκ και «σφράγισε» το τελευταίο εισιτήριο του πέμπτου ομίλου. Έτσι μετά από εννέα χρόνια οι ροσονέρι θα βρεθούν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
* Αν και τα χρειάστηκε η βαθμολογικά αδιάφορα Τσέλσι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1.
Η ομάδα του Άντε Τσάτσιτς προηγήθηκε με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς μόλις στο 7ο λεπτό και προσπάθησε να διεκδικήσει το θαύμα, ωστόσο στο 18’ ο Ραχίμ Στέρλινγκ ισοφάρισε και στο 30’, έπειτα από ακόμα μία ομαδική συνεργασία, ο Ντένις Ζακάρια έκανε την ανατροπή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass