Μικρά Ερασιτεχνικά...

Δημοσίευση: 03 Νοε 2022 21:00

Δεν χάνει παιχνίδι…

Μπορεί η ομάδα του να αγωνίζεται στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ωστόσο παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις κατηγορίες γι’ αυτό και η παρουσία του στα γήπεδα είναι διαρκής.

Ο λόγος για τον τεχνικό του Αχιλλέα Φαρσάλων, Κώστα Νεμπεγλέρα, που βρέθηκε στο γήπεδο Ανθούπολης μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρισας, Πέτρο Καραναστάση, όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ. Ο ίδιος, μετά την εντυπωσιακή νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων με 7-0 επί του Τυρνάβου, νιώθει ανακουφισμένος, όχι όμως και εφησυχασμένος. Όπως επισήμανε η ομάδα του ξεπέρασε το άγχος της πρεμιέρας και το ζητούμενο είναι «κάθε Κυριακή να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη». Αυτός είναι ο βασικός του στόχος και επαληθεύτηκε στη 2η αγωνιστική της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Αρχίζει σιγά-σιγά να περνάει τη φιλοσοφία του στους «κιτρινόμαυρους» που φέτος έχουν υψηλούς στόχους.

 

Χωρίς νικητή στο Δασοχώρι
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε χθες στο Δασοχώρι το φιλικό προεπιλογής της Μικτής Κ-16 της ΕΠΣΛ που αντιμετώπιζε την Κ-15 της ΑΕΛ. Πέναλτι στην επανάληψη για τη Μικτή της ΕΠΣΛ έχασε ο Μπιώτης, το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

 

Ενας αγώνας Κυπέλλου σήμερα
Σήμερα εν τω μεταξύ στις 15:00 στο γήπεδο Καλυβίων θα διεξαχθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας του 1ου Ομίλου του Κυπέλλου ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Μύτικα και τον Αμπελωνιακό.

 

KILELER-3.jpg

Κ. Κατσάρας: Η διάρκεια θα μας κρίνει όλους

Μετά από μία συγκρατημένη εμφάνιση στην πρεμιέρα ήρθε μία εκτός έδρας νίκη με ευρύ σκορ επί ενός ικανού αντιπάλου (4-0 στους Γόννους επί του Ολύμπου). Η Α.Ε. Κιλελέρ συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ επιβεβαιώνοντας μέχρι τώρα τον χαρακτήρα του φαβορί.
«Ήταν μία νίκη μέσα σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Το παν είναι η διάρκεια. Η διάρκεια θα μας κρίνει όλους και ειδικά τώρα που μπαίνει ο χειμώνας όποια ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται συστηματικά θα έχει τον πρώτο λόγο» σχολίασε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ, Κώστας Κατσάρας και πρόσθεσε:
«Οι παίκτες μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και προσπαθούν να βγάζουν στα παιχνίδια που κάνουμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση. Είμαστε ικανοποιημένοι, και εγώ και η διοίκηση, η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα μας».
Ως προς το αγωνιστικό, σε δύο περίπου εβδομάδες υπολογίζεται η επιστροφή του Γιώργου Χατζηλιάδη, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ για οικογενειακούς λόγους ο αρχηγός Ζιόμπουρας απέχει τις τελευταίες ημέρες από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 

PAIDIKA.jpg

Αρχίζουν και τα παιδικά
Εκτός από το Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο θα έχουν και τα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ. Η αρχή θα γίνει με τις ηλικιακές κατηγορίες Κ-12 και Κ-16, ενώ θα διεξαχθεί και ένας αγώνας της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-14.

 

KOYKOYLIAYKAS.jpg

Δ. Κουκουλιαύκας: Δεν ήταν τυχαίο
Ο Α.Ο. Μαυροβουνίου έκανε το «μπαμ» με το 3-0 επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Ήταν τυχαίο ή δείχνει κάτι για τη συνέχεια; Όπως επισήμανε ο τεχνικός του Μαυροβουνίου Δημήτρης Κουκουλιαύκας «σίγουρα δεν ήταν κάτι τυχαίο. Δουλεύουμε ασταμάτητα, το κλίμα είναι πολύ καλό και όσο οι ποδοσφαιριστές εφαρμόζουν στα παιχνίδια αυτά που κάνουμε στην προπόνηση τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος γι’ αυτούς και την ομάδα. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Δεν πρέπει όμως να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Η νίκη αυτή πέρασε. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά και η προσπάθεια πρέπει να είναι διαρκής. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε» κατέληξε ο τεχνικός του Μαυροβουνίου.

 

OYZOYNIDIS.jpg

Με Ουζουνίδη…
Με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ, Μαρίνο Ουζουνίδη, που βρέθηκε στη Λάρισα για κοινωνική εκδήλωση, συναντήθηκε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ Κώστας Μερτζανίδης. Πέρα από τα ποδοσφαιρικά, οι δύο άνδρες είναι οικογενειακοί φίλοι, οπότε η συζήτηση ήταν μεγάλη.

 

ZIAGKAS-TSAKIRIS.jpg

Με κοινή θητεία στον ΠΟΕ
Παντελής Τσακίρης και Ζήσης Ζιάγκας βρέθηκαν στο γήπεδο Γιάννουλης και θυμήθηκαν για λίγο τα παλιά. Δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου είχαν κοινή θητεία στον ΠΟΕ. Ο νυν ταμίας της ΕΠΣΛ ήταν μέλος της διοίκησης της ομάδας της Ελασσόνας όταν ο νυν προπονητής της Κ-19 της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε αναλάβει τα ηνία των «κυανολεύκων».

 

GKATAS-BASILIOU.jpg

Παράγουν έργο
Δύο αξιόλογοι προπονητές, οι Χρήστος Γκάτας και Γιάννης Βασιλείου, έκαναν ποδαρικό με το δεξί στη φετινή σεζόν, αφού η ΑΕΛ νίκησε εύκολα με 5-0 τον Μαρίνο Αντύπα στο Κύπελλο ΕΠΣΛ. Αναμένουν φυσικά την πρεμιέρα και στο Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας, ωστόσο είναι σίγουρο ότι έχουν προσφέρει σημαντικό έργο στους «βυσσινί» που πέρυσι βρέθηκαν μία ανάσα από την άνοδο στην πρώτη τους παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ φέτος θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

 

BENIAMIN.jpg

Με τον Βενιαμίν της ακαδημίας
Ο μικρός Θανάσης είναι ο Βενιαμίν της ακαδημίας της Δήμητρας Γιάννουλης. Γεννημένος το 2018 διψάει για ποδόσφαιρο και όποτε έχει τη δυνατότητα βρίσκεται στο γήπεδο. Μαζί του ο υπεύθυνος της Ακαδημίας και προπονητής Άγγελος Αγγελακόπουλος με τον οποίο παρακολούθησαν το φιλικό προεπιλογής της Μικτής ΕΠΣΛ.

 

PODOSFAIROPAREA.jpg

Ποδοσφαιροπαρέα
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιροπαρέα. Μπακαρτζής, Κυριακούλης, Μικερτζής, Γαραζανάκης ενώ παρακολουθούν το ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΛ Ανθούπολη-Ιπποκράτης (5-0).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass