Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (15:00)

Δημοσίευση: 03 Νοε 2022 21:05

Στην τελική ευθεία για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του φετινού Πρωταθλήματος της Super League 2 βρίσκεται η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» υποδέχονται την προσεχή Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00) τον συμπολίτη Ηρακλή Λάρισας στην πρώτη λαρισινή μονομαχία της διοργάνωσης και στόχος τους είναι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.


Τα προβλήματα για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη δεν παύουν να υπάρχουν, καθώς Κούστα και Ραμίρες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, θα χάσουν το ματς της πρεμιέρας, ενώ Μαξιμένκο και Όγκμποε επέστρεψαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων και όπως φαίνεται θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους την προσεχή Κυριακή.
Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, αναμένεται να είναι το ίδιο, όπως στο τελευταίο φιλικό με τη Βέροια, δηλαδή θα παραταχτούν οι Θεοδωρόπουλος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Θ. Παπαγεωργίου (δεξιά), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης (σέντερ μπακ), Κοσονού (αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ ο Θωμαΐδης και πιο μπροστά Πλέγας και Κ. Παπαγεωργίου και στην επίθεση οι Νικολιάς (δεξιά), Πεντρόσο (αριστερά) και Ογκμποε (αντί του Τσουμάνη) στην κορυφή.
Σε ό,τι αφορά τον Ηρακλή Λάρισας, χθες δεν προπονήθηκαν οι Ζαφειρίου και Συρεγγέλας που είχαν κάποιες ενοχλήσεις, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό και φυσιολογικά θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς με την ΑΕΛ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 15ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής» που εκπονεί η ΠΑΕ ΑΕΛ, με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ αποτελούμενη από τους Θανάση και Κώστα Παπαγεωργίου, Ηλιάδη, Αντράντα, Πεντρόσο, Κοσονού και Γαρουφαλιά, τους οποίους συνόδευαν στελέχη της ΠΑΕ, επισκέφθηκαν το 15ο Γυμνάσιο Λάρισας, παρουσία του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικολάου Ζέρβα.
Την αποστολή υποδέχθηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, μίλησαν τόσο για την ουσιαστική ερμηνεία του fair play, όσο και για την εφαρμογή του μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από την πλευρά των μαθητών, που αφορούσαν τόσο στο αντικείμενο της συζήτησης όσο και ειδικότερα στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και υπέγραψαν αυτόγραφα και έδωσαν μαθητικές προσκλήσεις του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας στο Αλκαζάρ.

ΑΕΛ-Ηρακλής Λάρ.

Κ-19 στο Καλοχώρι
Στο γήπεδο Καλοχωρίου θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο και ώρα 15:00 το ματς της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Κ-19 Super League 2 ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ ρεπό έχει ο Απόλλων Λάρισας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:
ΣΑΒΒΑΤΟ 5/11
12:00, ΠΟΤ Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας
15:00, ΑΕΛ-Ηρακλής ΛάρισαςΚΥΡΙΑΚΗ 6/11
13:00, Μακεδονικός-Νίκη Β.
15:00, Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός
Απόλλων Π.-Διαγόρας (αναβλ.)
Ρεπό: Βέροια ΝΠΣ, Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass