Ανετη πρόκριση για ΑΕΛ, Αστραπή Ν.Π.

*ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ *ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2022 20:10

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία η ΑΕΛ επικράτησε του Μαρίνου Αντύπα με 5-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος).


Το σκορ για τους «βυσσινί» άνοιξε ο Γκουγκίδης στο 22’ με σουτ, ενώ στο 30’ ο Γκάτης αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Μπιώτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 37’ και πάλι ο Γκουγκίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Μπιώτης με πλασέ έγραψε το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 67’ ο Γκάτης.
ΑΕΛ (Χρ. Γκάτας): Θεοχαρίδης, Μέκρας (75’ Παπακωνσταντίνου), Μπόρος (57’ Τασίκας), Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Μπιώτης, Μαξακούλης, Μακρής (67’ Νιάμας), Γκάτης, Γκουγκίδης.ΕΠΕΣΕ… ΑΣΤΡΑΠΗ
Με το εμφατικό 7-0 η Αστραπή Ν.Π. δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Λάρισα 88 και συνεχίζει την πορεία της στον θεσμό (3ος Όμιλος). Το παιχνίδι αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο για τους φιλοξενούμενους που στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Αρχοντής 2 (5’, 29’), Καλτσάς (11’, 66’), Μπόνιας (52’, 82’) και Αλευράς (35’).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Καφφές-Θ. Τσουμάνης): Φαρμάκας (70’ Τσιάρας Θ.), Μπόνιας, Σταθάκος, Μπομπότης (60’ Τσιάρας Π.), Καψιώχας, Κολλάτος, Τσιάρας Γ., Αρχοντής, Φουρκιώτης (46’ Κωστούλας), Αλευράς (70’ Καραμάνης), Καλτσάς (88’ Αντωνόπουλος).

ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
Μέχρι στιγμής οι 17 ομάδες που προκρίνονται στην επόμενη φάση ανά όμιλο είναι οι εξής: Αργυροπούλι, Δασοχώρι, Ευαγγελισμός, Δρυμός (1ος Όμιλος), Αιγάνη, Γλαύκη, Γαλήνη, Φιλοκτήτης (2ος Όμιλος), ΑΕΛ, Αστραπή ΝΠ, Λαρισαϊκός, Ανθούπολη, Αμπελόκηποι (3ος Όμιλος), Ναρθάκι, Βούναινα, Τερψιθέα, Αγ. Ανάργυροι (4ος Όμιλος). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην επόμενη φάση μπαίνουν και οι ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας οι οποίες θα μοιραστούν ανά τέσσερις σε κάθε όμιλο.

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Με το ευρύ 7-2 ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων επιβλήθηκε του Ολυμπιακού Αμπελιάς και προχωρά στον θεσμό (4ος Όμιλος). Τα πράγματα ξεκαθάρισαν στην επανάληψη για τους γηπεδούχους που εδραίωσαν τη νίκη τους και πήραν μια άνετη νίκη. Για τους νικητές σκόραραν οι Παιδής (66’, 77’), Νούσιος (70’, 90’), Δοξαριώτης (4’), Φυτιλής (73’) και Κολοβός (88’), ενώ για τους φιλοξενούμενους που είχαν ένα ακυρωθέν γκολ στις αρχές του β’ ημιχρόνου σκόραρε ο Δημόπουλος (82’, 85’). Ένα δοκάρι στο 20’ είχε ο Παναγιώτου για τον Ατρόμητο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δ. Μητσής): Φαρμάκης, Γκούγκλας, Τζίκα (65’ Κατσογιάννης), Ιλιάζι, Χασιώτης (65’ Κολοβός), Παναγιώτου, Μπακαρτζής (65’ Φυτιλής, 72’ λ.τ. Φάρα), Νούσιος, Δοξαριώτης, Αμαρλαριώτης (71’ Γκόγκος), Παιδής.

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
3ος Όμιλος
Μαρίνος Αντύπας-ΑΕΛ    0-5
Λάρισα ‘88-Αστραπή ΝΠ    0-7
4ος Όμιλος
Αγ. Ανάργυροι-Αμπελιά    7-2
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
1ος Όμιλος
Μύτικας-Αμπελωνιακός (3/11, 15:00)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass