Τάκης Μπαλτάκος: Τα σωματεία φυλακισμένα στο μητρώο...

Η ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥΣ - ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1 - ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ 400.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ EURO 2024 - ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ 20.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2022 21:08

Συνέντευξη στον Σωτήρη Κέλλα

«Η πολιτική είναι νηπιαγωγείο μπροστά στο ποδόσφαιρο γιατί έχει συγκρουόμενα συμφέροντα των πάντων κατά πάντων.

Στην πολιτική έχεις κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Εδώ είναι πολλές ομάδες που έχεις να αντιμετωπίσεις, δεν είναι μόνο μία. Προσπαθείς να κάνεις κάποιο καλό, θα θιχθεί κάποιος άλλος. Είναι πάντα αντικρουόμενα τα συμφέροντα και νόμιμα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Τάκη Μπαλτάκου, του προέδρου της ΕΠΟ, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη που κάνει στη Λάρισα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στην «Ε», με πρώτη ερώτηση τη διαφορά πολιτικής (υπήρξε γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά) και ποδοσφαίρου, αφού εδώ και τέσσερις μήνες ανέλαβε πρόεδρός της.
Στη συνέχεια ανέλυσε τον λόγο που ήρθε στη Λάρισα, διαψεύδοντας ότι έχει σχέση με τον αγώνα ΝΠΣ Βόλου-Παναθηναϊκού. Μας λέει: «Ο λόγος της επίσκεψής μου στη Λάρισα είναι κατ’ αρχήν εορταστικός. Το τριήμερο αυτό το εορταστικό επειδή υπάρχει σπίτι εξοχικό στο Λιτόχωρο εγώ συνήθως έρχομαι στην περιοχή. Ήρθα λοιπόν και αυτή τη φορά στο Λιτόχωρο και δοθείσης της ευκαιρίας συνάντησα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας, ήρθα στη Λάρισα για να μιλήσω με τους εκπροσώπους των ομάδων και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον πρόεδρο κ. Μπουχλαριώτη, ενώ φεύγοντας για την Αθήνα θα περάσω και από τον Βόλο για να μάθω τα προβλήματα της Μαγνησίας.
Ήρθα για λόγους αναψυχής, αλλά το συνδυάζω και με συζητήσεις με τρεις ΕΠΣ που είναι όμορες με σκοπό να γνωρίσω από κοντά τα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του επαγγελματικού, γιατί υπάρχει και επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε αυτές».
*Καμία σχέση με τον αγώνα ΝΠΣ Βόλου-ΠΑΟ όπως διαδόθηκε… Συνδυάζουν την ιδιότητά σας σαν πρώην νομικός της ΚΑΕ ΠΑΟ με την ΠΑΕ…
«Δεν πήγα σε κανένα παιχνίδι φέτος και δεν θα πάω σε κανένα εκτός του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι της ΕΠΟ. Σε αγώνα πρωταθλήματος της Super League 1 δεν θα πάω».
*Τέσσερις μήνες σαν πρόεδρος της ΕΠΟ. Έχετε σχηματίσει άποψη για την ανθρωπογεωγραφία της ΕΠΟ; Τι γίνεται με τα οργανωτικά που είχατε θέσει σαν προτεραιότητα πριν γίνετε πρόεδρος;
«Είχα πει πράγματι σε σας ότι το πρώτο θέμα είναι αυτό. Τι γίνεται όμως…Οι γιατροί λένε ότι όσο χρόνο κάνει μια ασθένεια για να εγκαθιδρυθεί στο σώμα άλλο τόσο χρόνο χρειάζεται για τη θεραπεία της. Δηλαδή μια χρόνια νόσος που κρατάει 10 ή 20 χρόνια ο γιατρός δεν μπορεί να τη θεραπεύσει σε μια μέρα. Αυτό ισχύει και στα κοινωνικά δρώμενα.
Δεν είναι δυνατόν σε έναν χώρο, το ποδόσφαιρο, όπου υπάρχει καχυποψία των πάντων κατά πάντων δεν μπορείς αυτή την καχυποψία που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα να την αφαιρέσεις, να την καταργήσεις μέσα σε τέσσερις μήνες. Επιπλέον σε αυτό το διάστημα αντιμετώπισα μερικά θετικά που έπρεπε να ασχοληθώ και μερικά αρνητικά που πάλι έπρεπε να ασχοληθώ. Το θετικό ήταν η Εθνική ομάδα που αφιέρωσα πολύ χρόνο ειδικά στα μέσα Ιουνίου. Στη συνέχεια υπήρχε το θέμα του μητρώου των σωματείων ώστε να γαληνέψει αυτό το πρόβλημα και να πέσει η έντασή του με στόχο η κυβέρνηση να κάνει πίσω σε πολλά θέματα ή ακόμα σε όλα. Πράγματι η κυβέρνηση έκανε πίσω σε πολλά θέματα, όχι σε όλα, κάτι που δεν ήταν εφικτό τώρα. Αμέσως μετά, παράλληλα θα λέγαμε υπήρχε μια αντιπαλότητα της Super League 1 προς την ΕΠΟ στην οποία αντιπαλότητα η ΕΠΟ δεν απάντησε γιατί η ΕΠΟ δεν έχει σαν σκοπό να μάχεται τις Ενώσεις της που είναι μέλη της. Το πρώτο θέμα ήταν η διαιτησία σε σχέση με τον κύριο Κλάτενμπεργκ και τον κ. Μπένετ. Όταν αυτό τελείωσε πάλι με τη Super League 1 ξεκίνησε ένα θέμα που ήταν να ιδρυθεί επαγγελματική διαιτησία χωρίς να το γνωρίζει η ΕΠΟ. Θα σας θυμίσω ότι στις 31 Μαϊου το βράδυ πριν εγώ εκλεγώ πρόεδρος στην ΕΠΟ η κυβέρνηση πέρασε μια τροπολογία για ίδρυση επαγγελματικής διαιτησίας κατά παγκόσμια πρωτοτυπία σε στυλ βιβλίου Γκίνες. Αυτό δεν πρόκειται να το δεχθεί ποτέ ούτε η ΕΠΟ, ούτε η ΟΥΕΦΑ, ούτε η ΦΙΦΑ. Αντί λοιπόν να ασχοληθώ με τα εσωτερικά οργανωτικά της ΕΠΟ τα οποία υπάρχουν, είμαι υποχρεωμένος να ασχοληθώ με την Εθνική ομάδα που είναι το ευχάριστο γιατί και τον Σεπτέμβριο είχε δυο αγώνες, αλλά πολύ περισσότερο και χειρότερο να ασχοληθώ με τα θέματα του μητρώου, την επαγγελματική διαιτησία και την αντικατάσταση του Κλάτενμπεργκ από τον Μπένετ. Πιστεύω ότι τώρα που το θέμα του μητρώου καθησυχάζει σαν πρόβλημα και μετά τις 2 Νοεμβρίου που έχουμε γενική συνέλευση θα ασχοληθώ περισσότερο με τα οργανωτικά ζητήματα».
*92,5 % των σωματείων είναι υπέρ του μητρώου… Πώς δικαιολογείται αυτή η μεγάλη αντίδραση της ΕΠΟ για έναν μικρό αριθμό σωματείων που δεν είναι μέλη του μητρώου; Και γιατί δεν τακτοποιήθηκαν;
«Στην Ελλάδα υπάρχουν 10.000 φυλακισμένοι, κανείς απ’ αυτούς δεν είναι εκεί με τη βούλησή του. Όλοι πήγαν φυλακή γιατί υπάρχει μια δικαστική απόφαση. Όταν ανοίξεις τις πόρτες θα βγούνε όλοι έξω και δεν θα μείνει κανένας μέσα. Αυτό ισχύει και για το μητρώο τηρουμένων των αναλογιών. Το 92% των σωματείων γράφτηκαν στο μητρώο όχι επειδή το αγάπησαν, αλλά επειδή υπήρχε ποδοσφαιρική κύρωση. Ο νόμος ότι αν δεν γραφτείς στο μητρώο δεν παίζεις… Παγκόσμια πρωτοτυπία και αυτό. Αν αυτή η κύρωση δεν υπάρξει, τα σωματεία θα φύγουν τρέχοντας από το μητρώο… Δεν τους προσφέρει απολύτως τίποτα. Σε μένα το νούμερο του Υπουργείου το 92,5% δεν λέει τίποτα, γιατί κανένα απολύτως σωματείο δεν γράφτηκε οικειοθελώς.
Όλοι γράφτηκαν στο μητρώο λόγω των κυρώσεων και δεν έχει κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση να υποβάλει ποδοσφαιρικής φύσεως κυρώσεις στα σωματεία της ΕΠΟ».
*Μήπως ήθελαν να πάρουν χρήματα…
«Τα χρήματα τα δώσανε σε λογιστές και σε δικηγόρους. Τα 1.600 ευρώ που πήρανε τα δώσανε σε δικηγόρους και λογιστές για να μπούνε στο μητρώο».
*Αυτή η κόντρα με την Πολιτεία μπορεί να σταματήσει γιατί ταλαιπωρείται το ποδόσφαιρο; Βλέπετε φως στο τούνελ;
«Η κόντρα θα σταματήσει όταν η Πολιτεία σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έχω πει ότι η κυβέρνηση δεν παίζει μπάλα. Η ΕΠΟ παίζει μπάλα και η Πολιτεία απλά έχει εποπτεία. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να περνάει νόμους και να λέει ότι καταργώ το 4%, κάνω επαγγελματική διαιτησία και καθορίζει ποια ομάδα θα αγωνιστεί ανάλογα με το αν έχει αδειοδότηση ή όχι. Όλα τα προβλήματα που είχαμε φέτος με τις καθυστερήσεις των αποφάσεων πού θα έπαιζε ο Αγροτικός Αστέρας χωρίς να είναι γραμμένος στο μητρώο. Όλα αυτό οφείλονται στις κυβερνητικές παρεμβάσεις. Αν δεν υπήρχε κυβερνητική παρέμβαση, όπως σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν μπορεί να σταματήσει η κόντρα όσο η κυβέρνηση επεμβαίνει στο ποδόσφαιρο».
*Το γεγονός ότι ο Μαρινάκης ανέλαβε εκ νέου πρόεδρος στη Super League 1 για ποιο λόγο έγινε; Κρύβει συγκρουσιακή διάθεση;
«Αυτό πρέπει να ρωτήστε τον κύριο Μαρινάκη…».
*Με την επαγγελματική διαιτησία τι θα γίνει; Πιστεύετε ότι θα υπάρξει;
«Την επαγγελματική διαιτησία θα την κάνει η ΕΠΟ. Στην ΕΠΟ δεν είναι κανείς αντίθετος με την επαγγελματική διαιτησία. Θα την κάνει η ΕΠΟ, δεν μπορεί μια Ένωση της ΕΠΟ όπως είναι η Λίγκα να παραβιάσει το καταστατικό της ΕΠΟ. Θα έχει συνέπειες».
*Τη θέλει η ΕΠΟ ναι ή όχι;
«Τη θέλει αλλά θα γίνει με τις προδιαγραφές της ΕΠΟ και θα έχει τον έλεγχο η ΕΠΟ. Και θα έχει δικιά της ΚΕΔ και ο αρχιδιαιτητής θα ανήκει στην ΕΠΟ».
*Με την παρουσία του Μπένετ διορθώθηκε φέτος η ελληνική διαιτησία;
«Αυτά που ακούω φέτος, γιατί πέρυσι δεν παρακολουθούσα τόσο στενά όσο φέτος, ότι οι διαιτησίες είναι καλύτερες και τα παράπονα λιγότερα. Παράπονα δεν θα εκλείψουν ποτέ στο ποδόσφαιρο ούτε φέτος, ούτε στο παρελθόν, ούτε θα εκλείψουν στο μέλλον. Η αίσθησή μου είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν τα παράπονα που υπήρχαν πέρυσι. Δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση που να αναφέρει ότι αίρει την εμπιστοσύνη στον Μπένετ».
*Το γεγονός ότι το Μουντιάλ θα γίνει παράλληλα με τη Super League 2, τη Γ’ Εθνική και το τοπικό ποδόσφαιρο δεν θα είναι πλήγμα γι’ αυτά τα πρωταθλήματα;
«Δεν πιστεύω με τίποτα ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και οι αγώνες Γ‘ Εθνικής στον βαθμό που έχουν τοπικό χαρακτήρα θα επηρεαστούν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ειδικά ομάδων που οι Έλληνες φίλαθλοι δεν γνωρίζουν πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει αυτό, αυτή είναι η αίσθησή μου».
*Χρήματα στις Ενώσεις δόθηκαν. Θα δοθούν και άλλα;
«Αυτά τα χρήματα είναι της Εθνικής ομάδας από το παρελθόν. Ένας βασικός στόχος το καλοκαίρι είναι ότι ήθελα να επαναφέρω στους διεθνείς οργανισμούς ότι η ΕΠΟ είναι ανεξάρτητη και αυτόνομη και είναι ικανή να δημιουργήσει και να διοικήσει τα του οίκου της. Για να το πετύχω πήγα να δω τους φορείς και είδα τους κ.κ.. Τσέφεριν και Ινφαντίνο για τα χρήματα που δόθηκαν στην ΕΠΟ. Τους είπα ότι η ΕΠΟ μπήκε σε ένα καθεστώς ομαλότητας και μας βγάλανε από την Επιτροπεία τον Σεπτέμβριο. Μας κρατάτε τα χρήματα εδώ και τρία χρόνια και δεν τα αποδίδετε, παρακαλώ να τα αποδώσετε. Αυτοί συμφώνησαν αμέσως και από τα 12 εκατομμύρια που είναι ένα τεράστιο ποσό έχουν ήδη δώσει τα 6,5 και τον Νοέμβριο και τον Ιανουάριο θα πάρουμε τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου και 5 Ιανουαρίου.
Αυτά τα χρήματα θα δοθούν στην ΕΠΟ που έχει 19 Εθνικές ομάδες, 14 ανδρών και 5 γυναικών. Όλοι αυτοί έχουν έξοδα».
*Στις ΕΠΣΛ θα δοθούν χρήματα;
«Έχουν πάρει ήδη 20.000 ευρώ και θα πάρουν δύο ακόμα δόσεις των 10.000 ευρώ τον Νοέμβριο και τον Ιανουάριο. Αυτά θα πάνε σε όλες τις Ενώσεις με μικρές εξαιρέσεις. Παράδειγμα στην Ευρυτανία αυτά τα χρήματα είναι για δυο χρόνια, ενώ κατά κανόνα θα είναι τόσα, παράλληλα θα δοθούν και άλλα χρήματα στις Ενώσεις ανάλογα με τις ανάγκες της καθεμιάς».
*Άλλα μέτρα ενίσχυσης των τοπικών σωματείων…
«Πέρυσι πήραν οι Ενώσεις 10.000 ευρώ και φέτος 40.000 ευρώ. Η ΕΠΟ δεν επιχορηγεί τις τοπικές ομάδες, επιχορηγεί τις ΕΠΣ. Δεν ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο στο επίπεδο των ομάδων γιατί αυτό είναι δουλειά των ΕΠΣ. Η ΕΠΟ σαν σκοπό έχει να ενισχύει τις Ενώσεις και οι Ενώσεις με τη σειρά τους ενισχύουν τις τοπικές ομάδες…
Αυτό που θα κάνουμε αλλά δεν αφορά τον νομό Λάρισας γιατί ο νομός Λάρισας είναι επίπεδος και με αποστάσεις χιλιομετρικές που δεν είναι τεράστιες. Αυτό που θα κάνουμε είναι να ενισχύουμε πρωταθλήματα τοπικών ενώσεων εκεί που υπάρχει γεωγραφικό θέμα, δηλαδή Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Έβρο. Το τελευταίο χωριό του Έβρου απέχει από την Αλεξανδρούπολη 170 χιλιόμετρα!. Μια απόσταση Λάρισα-Θεσσαλονίκη. Και η Ευρυτανία επίσης… Οι ομάδες πρέπει να παίζουν…
Το ποδόσφαιρο είναι μαζικό, λαϊκό άθλημα. Το ποδόσφαιρο έχει μια μαζικότητα. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο. Είναι ισχυρότερο από την πολιτική.
Ας δούμε τις μάζες που μπορεί να συγκεντρώσει το ποδόσφαιρο… Ο Παναθηναϊκός έφερε 20.000 περίπου κόσμο στον Βόλο, αυτό δεν μπορεί να το κάνει κανένας πολιτικός. Δηλαδή να έρθει ένας πολιτικός από την Αθήνα στον Βόλο δεν μπορεί να φέρει 20.000 ανθρώπους. Μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να τον φέρει…
Κάνει η ΑΕΚ γήπεδο, έχει 32.000 θέσεις και δεν μπορείς να βρεις εισιτήριο.
Οι πολιτικοί αντιλαμβάνονται ότι το ποδόσφαιρο έχει μια τεράστια δυναμική και κοινωνική ισχύ γι’ αυτό ψάχνουν να παρεμβαίνουν.
Η ΕΠΟ θέλει να βοηθήσει τη μαζικότητα και τη λαϊκότητα του ποδοσφαίρου γιατί ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι μαζικό. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός , η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έχουν πολύ κόσμο, αλλά έχουν ελάχιστους Έλληνες παίκτες. Οι ερασιτεχνικές έχουν μόνο Έλληνες παίκτες, ο κόσμος του χωριού θέλει να πάει να δει την ομάδα του και τους παίκτες του. Αυτό το λαϊκό μαζικό κίνημα η ΕΠΟ πρέπει να το ενισχύσει. Και το Καστελόριζο πρέπει να παίζει μπάλα, τα κάθε μικρό χωριό. Η Κύθνος, η Τήλος, η Νίσυρος πρέπει να παίζουν μπάλα και ας φεύγουν με ένα καράβι αυθημερόν και να επιστρέφουν. Η ΕΠΟ αυτά πρέπει να τα ενισχύει».
*Έχουν γίνει συζητήσεις να έρθει αγώνας της Εθνικής Futsal στη Λάρισα με δεδομένη την παρουσία συλλόγου στην Α Εθνική…
«Η ΕΠΟ είναι θετική και να γίνονται διεθνείς αγώνες και να γίνονται στην περιφέρεια εκτός Αθηνών».
*Η Εθνική ποδοσφαίρου μπορεί να έρθει στη Λάρισα;
«Θέλει προδιαγραφές… Το πρόβλημα είναι το αεροδρόμιο και να δεχθεί η αντίπαλη ομάδα, τότε μπορεί να γίνει υπέρβαση. Είδατε τι έγινε με την Ιρλανδία που πήγε η Εθνική στη Ριζούπολη και όχι στον Βόλο...».
*Η Εθνική θα πάρει την πρόκριση;
«Προσωπικά πιστεύω ναι. Μπορεί να είναι δύσκολος ο όμιλος, αλλά αν προκριθεί η ομάδα θα απογειωθεί 100%. Μην ξεχνάμε ότι και η τρίτη θέση δίνει ελπίδες πρόκρισης. Όλοι λένε Ολλανδία και Γαλλία, πώς θα τους ξεπεράσουμε… Καταρχήν η Βόρεια Μακεδονία κατάφερε και απέκλεισε την Ιταλία που ήταν παγκόσμια έκπληξη. Οι εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν. Η τρίτη θέση είναι και αυτή σημαντική…».
*Είστε ευχαριστημένος από την πορεία της Εθνικής ανδρών;
«Απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτό το είπα από την πρώτη μέρα που εκλέχθηκα για την Εθνική ομάδα. Πήγα στον Βόλο στο πρώτο παιχνίδι που την είδα στα αποδυτήρια, γιατί έχω γνώση αποδυτηρίων από το μπάσκετ του Παναθηναϊκού ήταν ότι αυτή είναι ομάδα. Είναι οι παίκτες, ένα σύνολο ενιαίο. Όταν τραυματίστηκε ο Λημνιός και στο επόμενο παιχνίδι ήταν στον πάγκο με πατερίτσες, όλοι οι παίκτες στο γκολ πήγαν και του το αφιέρωσαν».
*Το πριμ το δώσατε;
«Δεν πήρα ακόμα όλα τα λεφτά. Είναι δυο εκατομμύρια που θα πάρουμε …Και τους είχα πει στα αποδυτήρια όταν βγήκαμε πρώτοι στο Nations League ότι θα τα μοιραστούμε. Ένα εκατομμύριο οι παίκτες και ένα η ΕΠΟ. Και τους δώσαμε και 400.000 ευρώ για χρωστούμενα. Γιατί όταν ανέλαβα εγώ τη διοίκηση της ΕΠΟ οι διεθνείς, κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος, όταν τους καλεί ο προπονητής για προπονήσεις παίρνουν 2.500 ευρώ μηνιαίως. Αν κρατήσει η προετοιμασία τους δυο βδομάδες θα πάρουν τα μισά από αυτά.
26 διεθνείς δεν είχαν πάρει τίποτα απ’ αυτά για πέντε χρόνια. Μου το είπαν όταν πήγα στο ξενοδοχείο και μόλις τελείωσε ο αγώνας και επέστρεψαν στην Αθήνα μοιράστηκαν 400.000 ευρώ».
Κλείνοντας ο κ. Μπαλτάκος μας είπε: «Όλη η Ελλάδα θέλω να παίζει μπάλα όχι μόνο η Αθήνα. Στη Λάρισα θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή, η καταστατική Γενική Συνέλευση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, ενώ από δω και πέρα θα προβλεφθεί (σ.σ. προφανώς με το νέο καταστατικό) οι αποφάσεις των οργάνων της ΕΠΟ να βγαίνουν σε πέντε μέρες για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις σαν τις φετινές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass