Μικρά Ερασιτεχνικά...

Δημοσίευση: 01 Νοε 2022 20:00

Κρίσιμη η συνάντηση με τον δήμαρχο Αγιάς

«Φως το τούνελ» αρχίζει να διαφαίνεται σιγά-σιγά για τον Δωτιέα Αγιάς που δηλώνει αποφασισμένος να δώσει το «παρών» στη φετινή Γ’ Εθνική, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκαν υποσχέσεις για οικονομική ενίσχυση από άτομα που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και πλέον αυτό που απομένει και το οποίο, όμως, έχει κρίσιμη σημασία είναι η συνάντηση με τον δήμαρχο Αγιάς, κ. Γκουντάρα (πιθανώς αύριο Τετάρτη). Οι άνθρωποι του Δωτιέα θέλουν να εξασφαλίσουν τα έξοδα των μετακινήσεων της ομάδας και εάν αυτό επιτευχθεί, τότε τα προβλήματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ελαττώνονται και η ομάδα θα προχωρήσει κανονικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

 

Τέσσερις μεταγραφές στο Μακρυχώρι

ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Κάτι αρχίζει να γίνεται στον Αετό Μακρυχωρίου μετά το «διπλό» επί της Πελασγιώτιδας. Αναμφισβήτητα ήταν μία πολύ σημαντική, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής πλευράς, νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.
«Είχαμε πολλά προβλήματα το καλοκαίρι, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Κάνουμε την προσπάθειάς μας, μαζέψαμε κάποια παιδιά και θέλουμε κάθε Κυριακή να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατόν με στόχο φυσικά την παραμονή στην κατηγορία» σχολίασε ο τεχνικός του Αετού, Θ. Στεργιάδης (φωτ.) και πρόσθεσε:
«Ήμασταν διαβασμένοι. Η ομάδα στήθηκε όπως έπρεπε για να πάρει το αποτέλεσμα και οι παίκτες ανταποκριθήκαν στο 100% παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαμε στο β’ ημίχρονο και οι οποίοι παραλίγο να μας κοστίσουν. Ήταν μία νίκη ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια».

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τέσσερα είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου. Ο λόγος για τους Νίκο Χίσα, επιθετικό που αποκτήθηκε από την Αμπελιά και μάλιστα σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι (με την Πεαλσγιώτιδα), Παναγιώτη Πέπα, στόπερ με ύψος 1.95 μ. από την Πελασγιώτιδα (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν εξελίξιμο παίκτη), Βασίλη Μπλάντα, 18χρονών αμυντικό από την Αμπελιά και Τάσο Σαμαρά, κεντρικό αμυντικό από την Αιγάνη (έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Αετό).

 

Τα γούρια του Λαρισαϊκού

Χαμογελαστός ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού, Χρήστος Γάτος, και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού η άφιξη των κ. Τοτολίδη, Δάσσιου και Μητρούλα έφερε γούρι στην ομάδα. Μέσα σε δύο λεπτά έγινε η ανατροπή από 0-1 σε 2-1, ενώ στο β’ ημίχρονο ο Λαρισαϊκός εδραίωσε την κυριαρχία του επί του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, σφραγίζοντας τη νίκη με 4-1 στο Κύπελλο ΕΠΣΛ.

 

Το παρελθόν με το παρόν…

Ανελλιπώς στα παιχνίδια της Ανθούπολης ο Βασίλης Γαλατσίδας. Άλλωστε είναι ο τελευταίος πρόεδρος που είχε την ομάδα στη μεγάλη τοπική κατηγορία (σχεδόν πριν 17 χρόνια), εκεί όπου θέλει να επαναφέρει την ομάδα ο νυν πρόεδρος Χρήστος Πρίφτης που έχει δημιουργήσει ένα δυνατό και υγιές σωματείο.

 

Επιασε κορυφή ο Γ. Μπλατσέρης

Ο ΠΙNΑKΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ

Μετά από δύο αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ ο επιθετικός του Αχιλλέα Φαρσάλων Γιώργος Μπλατσέρης αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 4 γκολ μετά το χατ-τρικ που πέτυχε στο 7-0 της ομάδας του επί του Τυρνάβου. Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ έχει ως εξής:
4 Γκολ: Μπλατσέρης (Αχιλλέας Φ.).
3 Γκολ: Ραμάι (Συκούριο), Γκανάβας (Παναγροτικός).
2 Γκολ: Λάκης (Βλαχογιάννι), Κουβελάς, Χσομέρης (Κιλελέρ), Γκαραλιάκος (Αχιλλέας Φ.), Πράπας (Μαυροβούνι), Οσμάνι (Πελασγιώτιδα).
1 Γκολ: Τζιούρας (Συκούριο), Κυριάκος, Τσιάγκος, Κυρατζής, Καρακάνος, Δημητρέλης, Δούκας, Τσούτσας (Δαμασιακός), Κουσιώρας (Πελασγιώτιδα), Μπαρούτας (Κιλελέρ), Κίτσιος (Οικονόμος), Δημολιός, Κερμελίδης (Αχιλλέας Φ.), Αθανασιάς, Δ. Μπάγκας (Μαυροβούνι), Γαγάρας (Γόννοι), Δεμίσης, Οτάι, Χίσα, Γκαμπούρας, Χουτεσιώτης (Μακρυχώρι), Μπιρόλ, Νικολί, Περδίκης, Καραμάνος (Μελισσοχώρι), Γελαλής, Αλεξίου, Παληγιάννης (Βλαχογιάννι), Παπαθανασίου (Παναγροτικός), Κόκκινος (Σμόλικας), Δημήρης, Τσιάκος (Φαλανιακός).

 

Παρατηρητής υψηλών… προδιαγραφών στο Βιολογικό

Αν και η θέση του είναι στη Super League 2, δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρεμιέρα του Λαρισαϊκού. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Δημησιάνο (στη μέση του πάγκου), επίσημο παρατηρητή αγώνων της Super League 2, που παρακολούθησε το ματς των «πρασίνων» με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ μαζί με παράγοντες και φίλους του Λαρισαϊκού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass