«Καθάρισε» στο α’ μέρος η Ανθούπολη

Νίκησε με 5-0 τον Ιπποκράτη στο Κύπελλο ΕΠΣΛ - Με το ίδιο σκορ τα Βούναινα επιβλήθηκαν του Α.Ο. Ελευθερών - Πλούσια η πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2022 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Οκτ 2022 20:02

Με τις ομάδες της Β’ και της Γ’ τοπικής κατηγορίας, ως είθισται, ξεκίνησε ο θεσμός του Κυπέλλου ΕΠΣΛ για τη φετινή σεζόν.

Από τα παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο έγιναν γνωστές οι 14 ομάδες που θα προχωρήσουν στη διοργάνωση, ενώ απομένουν έξι αναμετρήσεις για να συμπληρωθεί το παζλ της 1ης αγωνιστικής των Ομίλων, εκ των οποίων οι τέσσερις θα διεξαχθούν μεσοβδόμαδα (τρεις αύριο Τρίτη και μία την προσεχή Πέμπτη), ενώ οι άλλες δύο δεν έχουν οριστεί ακόμη.
Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι η πρεμιέρα επιφύλαξε πολλά γκολ, θέαμα, αλλά και συγκινήσεις, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

 

ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
Μέχρι στιγμής οι 14 ομάδες που προκρίνονται στην επόμενη φάση ανά Όμιλο είναι οι εξής: Αργυροπούλι, Δασοχώρι, Ευαγγελισμός, Δρυμός (1ος Όμιλος), Αιγάνη, Γλαύκη, Γαλήνη, Φιλοκτήτης (2ος Όμιλος), Λαρισαϊκός, Ανθούπολη, Αμπελόκηποι (3ος Όμιλος), Ναρθάκι, Βούναινα, Τερψιθέα (4ος Όμιλος). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην επόμενη φάση μπαίνουν και οι ομάδες της Α’ τοπικής κατηγορίας, οι οποίες θα μοιραστούν ανά τέσσερις σε κάθε Όμιλο.

 

ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ
Σε απλή διαδικαστική υπόθεση μετέτρεψε την πρόκριση η ομάδα της Ανθούπολης, η οποία ουσιαστικά «κλείδωσε» στο α’ ημίχρονο τη νίκη απέναντι στον Ιπποκράτη (5-0).
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Μούτσα Μπλέντι, ενώ στο 8’ ο Κακαβίτσης με πλασέ μετά από σέντρα του Σελήνη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να φτάσουμε στο 23’, όταν ο Μαριγκούδης μετά από προσωπική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος, στο 40’, ο Κακαβίτσης έγραψε το 4-0, ενώ στο 42’ ο Μπαλαμπάνος είχε δοκάρι. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 48’ ο Αλιάι.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Μ. Ζιώγας): Αναστασίου, Μαριγκούδης, Σελήνης (70’ Παπαδήμος), Σκάκος (43’ λ.τ. Νέγκλι), Πρίφτης (70’ Κουτσαμπέλας), Μπλέντι Σέσι, Αντωνόπουλος, Μπλέντι Μούτσα (70’ Χατζόπουλος), Κακαβίτσης, Μπαλαμπάνος, Αλιάι (57’ Παπαδάκος).

 

ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, όπως καταδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα, η Α.Ε. Βουναίνων προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού κερδίζοντας 5-0 τον Α.Ο. Ελευθερών.
Οι Γκ. Καζάνι (36’, 61’), Τζατζάκης (54’, 69’) και Χατζής (76’) ήταν οι σκόρερ για τους νικητές, οι οποίοι από το 72’ αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Θανασιά, και από το 80’ με εννέα παίκτες, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Τζατζάκης.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Δ. Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Καζάνι Κ., Λαμπράκης (70’ Κυριακού), Χριστοδούλου, Γεράσης, Θανασιάς, Βαλιώτης, Καραλης Π., Τζατζάκης, Καζάνι Γκ. (70’ Μίχος), Χατζής.

 

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μύτικας-Αμπελωνιακός    (3/11)
ΑΠ Ελασσόνας-Αργυροπούλι    1-5
Δασοχώρι-Βαλανίδα    2-1
Καρυά-Ευαγγελισμός    2-4
Βερδικούσια-Δρυμός    6-7 πέν. (2-2 κ.α.)
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Αμπελάκια-Αιγάνη    0-5
Καλοχώρι-Γλαύκη    3-4 πέν. (1-1 κ.α.)
Αμυγδαλή-Γαλήνη    2-4
Στόμιο-Φιλοκτήτης    0-2
Αετόλοφος-Ανάβρα    (αναβλ.)
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Λαρισαϊκός-ΠΑΟΛ Αβέρωφ    4-1
Ανθούπολη-Ιπποκράτης    5-0
Αμπελόκηποι-Ομόνοια    4-3 πέν.(1-1 κ.α.)
Μαρίνος Αντύπας-ΑΕΛ    (1/11)
Λάρισα ‘88-Αστραπή Ν.Π.    (1/11)
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Χαραυγή-Χαλκιάδες    (αναβλ.)
Ναρθάκι-Αρμένιο    3-1
Βούναινα-Α.Ο. Ελευθερών    5-0
Τερψιθέα-Υπέρεια    4-2
Αγ. Αναργύροι-Αμπελιά    (1/11)

 

Οι Ι. και Π. Καραλής στην Α.Ε. Βουναίνων

Αγωνιζόταν στο Αργυροπούλι

Δύο ακόμα μεταγραφές ουσίας πραγματοποίησε η Α.Ε. Βουναίνων. Ο λόγος για τους αδελφούς Γιάννη και Πάνο Καραλή, οι οποίοι αγωνιζόταν στη Δόξα Αργυροπουλίου. Ο 18χρονος Γιάννης παίζει στην άμυνα, ενώ ο 18χρονος Πάνος είναι αμυντικό χαφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass