Κρας τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας

*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ (15:00)

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2022 14:00

Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, ο Απόλλων Λάρισας δίνει το τελευταίο του παιχνίδι στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό (15:00).


Ένα ματς όπου ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Βαγγέλης Μόρας, θα έχει την ευκαιρία να προβάρει την ενδεκάδα, που σκέφτεται να ξεκινήσει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα στο προηγούμενο φιλικό με τον ΓΑΣ Σβορώνου (2-0) και αυτήν τη φορά καλείται να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να πείσει πως είναι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Σερρών στο οποίο προπονητής είναι ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Πειραιώς Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο και έχει υψηλές φιλοδοξίες για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Έτσι ο αγώνας, αν και έχει φιλικό χαρακτήρα, θα θυμίζει ματς πρωταθλήματος, καθώς και οι δύο τεχνικοί θέλουν να δούνε τον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους και να διαπιστώσουν πού υπάρχουν αδυναμίες.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο Βαγγέλης Μόρας δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ζιάκα που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, όπως επίσης και τον Κοτσιανούλη, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο προπονητής του Απόλλωνα.
Στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί από το γήπεδο της Φιλιππούπολης για τις Σέρρες, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μελί, Ντ’ Αγκουστίνο, Κοντρέρας, Καλούσης, Γιαννίτσης, Ντουλγκέροφ, Γκαρσία, Χουμόλλι, Ποτόσογλου, Ζαχαράκης, Χατζής, Λίταινας, Χαλάτσης, Σταματής, Μπαλογιάννης, Σιατραβάνης, Μπακαρός, Οικονομόπουλος, Κλιγγόπουλος, Αυλωνίτης, Φυτόπουλος, Σκύφτας, Φουρκιώτης, Παρασκευούδης.
*Σημειώνεται πως στη θέση του άμεσου συνεργάτη του, στο τεχνικό επιτελείο του Πανσερραϊκού θα βρίσκεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Στέλιος Βενετίδης.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass