Δυνατό φιλικό της ΑΕΛ με τη Βέροια

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (15:00)

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2022 13:30

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου, και η ΑΕΛ θα αγωνιστεί σήμερα και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ με τη Βέροια, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται δίκαια και ως «πρόβα τζενεράλε», ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.


Ένα παιχνίδι λοιπόν το οποίο προσφέρεται για συμπεράσματα, και αντίπαλες θα βρεθούν δύο ομάδες που πέρυσι διεκδίκησαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να τα καταφέρουν.
Φέτος η ΑΕΛ φαίνεται αποφασισμένη να δείξει από το ξεκίνημα πως θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, βλέποντας το κάθε ματς σοβαρά και στο τέλος θα γίνει ο συνολικός απολογισμός.
Οι δύο ομάδες αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Ελλάδος, η ΑΕΛ από τον Λεβαδειακό και η Βέροια από την Καλλιθέα, έχοντας πλέον το μυαλό τους μόνο στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται για συμπεράσματα και οι τεχνικοί των ομάδων, Παναγιώτης Γκουτσίδης (ΑΕΛ), Κώστας Ανυφαντάκης (Βέροια), θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ενδεκάδα του πρωταθλήματος, αλλά και διάφορα σχήματα, ώστε η τελική επιλογή τους να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην από τους τραυματίες Μαξιμένκο, Ραμίρες και Κούστα, που ακολουθούνε ειδικό πρόγραμμα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για να επιστρέψουνε πιο δυνατοί.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι φιλοξενούμενοι, καθώς στο ιατρικό δελτίο του Κώστα Ανυφαντάκη βρίσκονται δύο ονόματα, αυτά των Μασούρα και Παπατζίκου, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.
Η ατυχία χτύπησε και τον Δεμηρτζόγλου, ο 28χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τεθεί για αρκετό χρονικό διάστημα νοκ-άουτ.
Αντίθετα ο Κατσούκης, που ήταν εκτός αποστολής στο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα, επέστρεψε στις προπονήσεις μιας και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Μαραγκός αποθεραπεύτηκε πλήρως, ενώ και ο Μπαϊντού είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΙΩΝΑ
Στο σημερινό φιλικό πριν την έναρξη, όλοι όσοι θα αποτελούν την αποστολή της ΑΕΛ και θα βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, μαζί με εκπροσώπους της διοίκησης της ΠΑΕ και εκπροσώπους του Συλλόγου Παλαιμάχων, θα καταθέσουν λουλούδια στη βορειοδυτική γωνία του γηπέδου, στη μνήμη του άτυχου φιλάθλου, Χαράλαμπου Μπλιώνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 36 χρόνων από τη δολοφονία του. Για τον ίδιο λόγο θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass