Προβληματισμός για τη Β’ ΕΠΣΛ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ 3 ΟΜΙΛΩΝ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2022 8:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Οκτ 2022 10:34

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΕΠΣΛ σχετικά με τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην έναρξη της φετινής διοργάνωσης υπολογίζεται ότι το Πρωτάθλημα εάν ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί μέσα Ιουνίου, ίσως και αργότερα.

Επειδή, πλέον, τα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποφάσισε να καλέσει τα σωματεία της κατηγορίας σε σύσκεψη για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος.
Η συγκέντρωση θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 20:00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».
Οι περιπτώσεις είναι δύο. Πρώτον, να διατηρηθούν οι 2 Όμιλοι, αλλά για να μειωθεί ο χρόνος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος να οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές (τουλάχιστον 4 έως 6) και δεύτερον, να συγκροτηθούν τρεις Όμιλοι των 10 ομάδων. Για να γίνει το δεύτερο θα πρέπει να υπάρξει πλειοψηφία άνω των 2/3.
Οι τρεις Όμιλοι (εάν αποφασιστεί κάτι τέτοιο) θα είναι της Ελασσόνας, της Αγιάς και των Φαρσάλων, και οι ομάδες της Λάρισας θα μοιραστούν μετά από κλήρωση. Εννοείται ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο θα διενεργηθεί και νέα κλήρωση για το Πρωτάθλημα.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί ότι το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ δεν θα προτείνει καμία πρόταση στα σωματεία, τα οποία, ζυγίζοντας την κατάσταση, θα πάρουν μόνα τους την απόφαση, η οποία θα γίνει πλήρως αποδεκτή από τη διοργανώτρια αρχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Β’ ΕΠΣΛ, ανεξάρτητα από το ποια απόφαση θα παρθεί την προσεχή Τρίτη, θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Τετάρτη και Πέμπτη) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass