ΑΕΛ

Ατομικές «αμυντικές» συζητήσεις…

«ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ» ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2022 8:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Οκτ 2022 10:35

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (1-2 και αποκλεισμός) ανήκει στο παρελθόν, αλλά αποτελεί μια πυξίδα για το Πρωτάθλημα της Super League 2 που ξεκινάει στις 6 Νοεμβρίου.

Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης κάλεσε τους παίκτες της αμυντικής γραμμής στο ...δωμάτιό του και μίλησε μαζί τους για τα λάθη που έκαναν. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές…
Τα λάθη της άμυνας προβλημάτισαν λογικά τον προπονητή, αλλά από κει και πέρα σίγουρα αυτό που φάνηκε είναι ότι πρέπει να βρεθεί και ένας επιτελικός παίκτης στη μεσαία γραμμή. Πάντως, αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα και οι παίκτες που έλειπαν, όπως οι Ραμίρες, Μαυριάς και κυρίως ο Κούστα.
Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Λάρισας ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κούστα, ενώ οι υπόλοιποι λογικά θα είναι στη διάθεση του τεχνικού.
Αυτό που έλεγαν οι παίκτες στην προπόνηση είναι ότι μπορούσαν να παίξουν καλύτερα, γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες, και να πάρουν την πρόκριση απέναντι στον Λεβαδειακό.
Επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου με τη Βέροια στο γήπεδο Αλκαζάρ.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ
Η ιδέα να γευματίζει και να δειπνεί μαζί η ομάδα, ώστε να δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για σύσφιξη σχέσεων, ήταν μία από τις θετικές καινοτομίες της νέας διοίκησης που επικροτήθηκε. Γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα μάλλον θα το συνεχίσει, ώστε με ελάχιστο αντίτιμο να παραμείνει αυτό το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

 

Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΑΜΟ
Την περασμένη Τετάρτη είχαμε και την πρώτη αποβολή της ΑΕΛ σε επίσημο αγώνα και αυτή ήταν του προπονητή τερματοφυλάκων Λουίτζι Τζενάμο. Ο λόγος, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, είναι ότι διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, επειδή ο προπονητής τερματοφυλάκων του Λεβαδειακού έδινε οδηγίες πίσω από το τέρμα κατά τη διάρκεια του αγώνα στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

 

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Την Τρίτη 1/11 θα εκδικαστούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού οι υποθέσεις για ΠΟΤ Ηρακλή, Απόλλων Λάρισας και Ηρόδοτο.
Η ενημέρωση αναφέρει τα εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι οι υποθέσεις των ΠΑΕ Διαγόρας, ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια «Ο Ηρακλής», ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, που είχαν προσδιορισθεί να εκδικαστούν την ημέρα Τρίτη 25.10.2022 αναβάλλονται με βάση έγγραφο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και προσδιορίζονται να εκδικασθούν για την ημέρα Τρίτη 1.11.2022 και ώρα 12:00».

 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-15
Σήμερα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της SL1, η Κ-15 της ΑΕΛ θα παίξει στις 14:30, στο γήπεδο Δασοχωρίου, με την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δράμας.
Την ομάδα Κ-15 αποτελούν οι: Νίκος Γιαννούσης, Παναγιώτης Δεμίρης, Νίκος Αβραμούλης, Θάνος Αλμπάνης, Δημήτρης Μπακογιάννης, Μιχάλης Τσακνάκης, Κων/νος Μπασδέκης, Γιάννης Νταφούλης, Δημήτρης Όντος, Χρήστος Αγοραστός, Χρήστος Σπανός, Στέφανος Αναστασίου, Γιώργος Τσακνάκης, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Σωτήρης Κοταρέλας, Θοδωρής Γουγουλιάς, Μανώλης Μπαργιώτας, Γιάννης Καραγιάννης, Μανώλης Γάτος, Γιώργος Λυγούρας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Θανάσης Ευσταθίου και Ασημάκης Πατσώνης.

 

*Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Όντος έλαβε από την ΕΠΟ κλήση για συμμετοχή στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Προπαίδων Κ-15, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 του μήνα, αντίστοιχα.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass