Κύπελλο ήταν και πάει…

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2022 21:00

Κύπελλο ήταν και πάει... Η ΑΕΛ σίγουρα είχε παράδοση στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά στην παρούσα αγωνιστική χρονιά πρώτο μέλημα είναι το πρωτάθλημα της Super League 2 και η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.


Στο προχθεσινό παιχνίδι η λαρισινή ομάδα έπαιξε σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο, με εξαίρεση ένα μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους όπου το πλήρωσε με δύο γκολ και αποκλείστηκε από την ομάδα του Λεβαδειακού, χάνοντας με 2-1 μέσα στο Αλκαζάρ (οι «βυσσινί» είχαν προηγηθεί με γκολ του Πεντρόσο).
Ο αποκλεισμός στεναχώρησε τους «βυσσινί» γιατί δεν έφθασαν στην απόδοση που θα ήθελαν (είχαν και άσχημη διαιτησία), αλλά και γιατί μια πρόκριση θα έφερνε κέρδη όχι μόνο σε θέματα ψυχολογίας αλλά και οικονομικά, αφού μια κλήρωση με εμπορική ομάδα (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, ΑΕΚ), με δεδομένο ότι στην επόμενη φάση οι αγώνες είναι διπλοί, θα έφερνε έσοδα.
Όμως η πραγματικότητα είναι αυτή τη στιγμή ότι η ΑΕΛ πρέπει να ασχοληθεί με το πρωτάθλημα, που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου με τοπικό ντέρμπι (Ηρακλής Λάρισας).
Το τελευταίο τεστ πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι κόντρα στη Βέροια στο Αλκαζάρ την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, όπου ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα δοκιμάσει τα τελικά σχήματα, ενώ περιμένει και την αποθεραπεία των Κούστα (κυρίως), Μαξιμένκο και Ραμίρες.

Του Σωτ. Κέλλα

 

Ο φωτογραφικός φακός του Ηλία Μπίνα βρέθηκε στις κερκίδες
του Αλκαζάρ στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΛ - Λεβαδειακού απ’ όπου και τα στιγμιότυπα:

 

DSCN1050.jpg

Ο γνωστός φίλαθλος της ΑΕΛ Νίκος Μίχης παρέα με τον πατέρα του τερματοφύλακα της ΑΕΛ Στέφανου Σουλούκου. Ως συνταξιούχος φροντιστής άρχισε και φροντιστηριακά μαθήματα ποδοσφαίρου. Άλλωστε σε μια ομάδα η …χημεία που δίδασκε ως ενεργός είναι απαραίτητη.

 

DSCN1048.jpg

Στον αγώνα ο πρώην πρόεδρος του ιστορικού ΓΣΛ Γιώργος Νταλαγιώργος με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλατζή, με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή Ηλιάδη (Θεόφιλος) και τον γνωστό προπονητή Νίκο Ζαλίκα.

 

DSCN1069.jpg

Το αίμα νερό δεν γίνεται και ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Ευριπίδης Γιάκος ήρθε να δει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στο Αλκαζάρ, παρέα με τον τραυματία Κριστιάν Κούστα.

 

DSCN1055.jpg

Ο Μαξιμένκο έχει το δικό του κλαμπ φιλάθλων, όπως τον Δημήτρη Κοντοτάσιο.

 

DSCN1057.jpg

Πρέσινγκ στον διοικητικό του ερασιτέχνη Απόλλωνα Χρήστο Μποχωρίδη από τους αδελφούς Παπαλέξη…

 

DSCN1059.jpg

Καμαρώνουν τον γιο τους Νίκο Γκοτζαμανίδη ο πατέρας του Γιώργος και η μητέρα του Φανή.

 

DSCN1060.jpg

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος με τον γιο του Θωμά (φοράει φόρμα της ΑΕΛ) και τον επιχειρηματία Δημήτρη Λυγούρα.

DSCN1066.jpg

 

Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας Σιατραβάνης, Λίταινας, Σταματής παρακολουθούσαν την… ΑΕΛ. Μπροστά ο επιχειρηματίας Βασίλης Λιάπης.

 

DSCN1054.jpg

Ο μάνατζερ Βασίλης Ρόβας με τον σκάουτερ της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωκράτη Μποντούρη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass