Φιλανθρωπικός αγώνας στη Μαγούλα Καρδίτσας

ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ «ΙΑΝΟΥ»

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2022 17:15 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Οκτ 2022 17:45

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου διεξήχθη στη Μαγούλα Καρδίτσας, για ενίσχυση του χωριού, μετά τις μεγάλες καταστροφές που υπέστη από τον «Ιανό».


Παλαίμαχοι της Μαγούλας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και ήταν τιμή για την κοινωνία της Μαγούλας, που είδε να προσφέρουν αμέριστη βοήθεια παίκτες που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο αγώνας έγινε κατόπιν πρόσκλησης του Περικλή Τσεκούρα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του «Γηραιού», Κώστα Αιδινίου.
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ παρέμεινε στο 0-0 με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με τον ποδοσφαιριστή Παλάτζα του Α.Ο. Μαγούλας να χάνει τη σημαντικότερη.
Από τον Ηρακλή χάθηκε μία ευκαιρία από τον Γκόλια, όταν η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλές ευκαιρίες, με καλές φάσεις και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1. Το τρίτο ημίχρονο ...παίχθηκε στην ταβέρνα του χωριού, με ψητά, πίτες διάφορες, ντόπιες και άφθονο τσίπουρο και κρασί (Νέα Βίγλα).
Υ.Γ. 1: Στον αγώνα παρευρέθηκε και ο κ. Καραβίδας, που διετέλεσε προπονητής στη Γερμανία, χάρηκε με την απόδοση των παλαίμαχων, ο ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Νάκας που είναι στην 111 Π.Μ. διοικητής στη Μοίρα Μεταφορών και ο Ηρακλής Τολίκας που έχει διατελέσει υπαρχηγός Βορείου Ελλάδος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Όλοι τους είχανε να πουν κάτι καλό για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Υ.Γ. 2: Ο Λάκης Παπαϊωάννου και, επίσης, ο Καλαμπάκας έδειξαν χαρακτήρα, ήθος και σεβασμό, με πολλές καλές στιγμές όταν αγωνίζονταν στον Ηρακλή και ο Πολυζόπουλος που πέρασε από την ΑΕΛ έδειξε δείγματα ανθρωπιάς, μεγαλοσύνης και απέραντης καλοσύνης.
Από τη Λάρισα ήταν, επίσης, ο Βαγγέλης Μάνος και ο μη εν ενεργεία διαιτητής Τρύφωνας Φαρμάκης, που κατάγεται από το χωριό Χάρμα, δίπλα από τη Μαγούλα.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο. ΜΑΓΟΥΛΑΣ
Α’ ημίχρονο: Βακουφτσής, Τζιφούλης, Μούντζιας, Παύλου Κ., Τσεκούρας, Παύλοβιτς, Παύλου, Νάκας Θ., Φιλίππου, Παλάτζας, Μάνος Ε.
Β’ ημίχρονο: Βακουφτσής, Τσιώνας, Μακρής, Τσεκούρας, Ευαγγέλου, Κωστόπουλος, Τσιώνας Ι., Τσιώνας Θ., Αντωνίου, Τζοβάρας, Κουκούλης.
Προπονητές: Τσεκούρας Περικλής, Καρδιτσιώτης Πέτρος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ
Καλατάκης, Τσοπανίδης, Λαμπριανίδης, Κυριτζόπουλος, Πολύζοπουλος, Παπαϊωάννου Λάκης, Ντινόπουλος, Μιχαλάς, Δαλαμπύρας, Καλαμπάκας, Σκόλιας (Τολίκας).
Προπονητής: Κώστας Αιδινίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass