Αποφασισμένη για την πρόκριση η ΑΕΛ

ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ (15:00) - ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2022 21:05

Την ομάδα του Λεβαδειακού θα αντιμετωπίσει αύριο και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ η ΑΕΛ, η οποία και θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη διοργάνωση.


Θα έχει βέβαια πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε έναν σύλλογο της Super League 1, όμως φέρεται αποφασισμένη να αναδειχθεί νικήτρια και να πείσει με την εμφανισή της, πως φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά.
Υπάρχει λοιπόν συγκρατημένη αισιοδοξία στους «βυσσινί», που προετοιμάστηκαν κατάλληλα και θέλουν να συνεχίσουν στο Κύπελλο, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Γλυνός, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού λίγο πριν το τέλος στη φιλική αναμέτρηση με τον Π.Ο.Ε., στην Ελασσόνα.
Μαξιμένκο, Κούστα και Ραμίρες που προέρχονται από τραυματισμούς, μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμοι για την αυριανή αναμέτρηση.
Σήμερα θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή της ΑΕΛ, που θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να περάσει στην επόμενη φάση.

 

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Επιστροφή στις προπονήσεις χθες για τους παίκτες του Λεβαδειακού, μετά το ρεπό της Κυριακής. Η ομάδα του Λιβαδειάς άφησε πίσω της την ήττα στον Βόλο (2-1), κρατώντας τη θετική εμφάνιση ενόψει της συνέχειας, στρέφοντας πλέον το βλέμμα της στον αγώνα με την ΑΕΛ, που θα γίνει αύριο στο Στάδιο Αλκαζάρ, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη χθεσινή προπόνηση όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στον Βόλο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπελμόντ, Ρεγκίς, Βήχος και Ντεντάκης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ
Ο 35χρονος ρέφερι, Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, από την Ένωση Γρεβενών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο Στάδιο Αλκαζάρ αύριο Τετάρτη (15:00). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εντός έδρας νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού Πειραιώς Β’ (19/02/2022) για τη Super League 2 και την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου (17/04/2022) για τη Super League 2, συνεργάτες του θα είναι ο Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών) και ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κουζάκης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

 

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Έστω και την τελευταία στιγμή, το Κύπελλο Ελλάδας βρήκε τηλεοπτική στέγη. Έτσι, το ΑΕΛ-Λεβαδειακός που θα γίνει στο στάδιο Αλκαζάρ θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD στις 15:00 και όσοι φίλαθλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούνε στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή αναμέτρηση από την τηλεόραση.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων της COSMOTE TV για την 5η Φάση:
ΣΗΜΕΡΑ
19:00     ΝΠΣ Βόλος-Ιωνικός     Cosmote Sport 1 HD
ΑΥΡΙΟ
15:00     ΑΕΛ-Λεβαδειακός     Cosmote Sport 2 HD
15:00     Καλαμάτα-Παναιτωλικός     Cosmote Sport 3 HD
15:00     Αριδαία-ΠΑΣ Λαμία     Cosmote Sport 4 HD
18:00     Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος     Cosmote Sport 1 HD
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
15:00     Κηφισιά-ΟΦΗ     Cosmote Sport 1 HD
19:00     ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα     Cosmote Sport 1 HD

 

ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΣΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ
Δύο Λαρισαίοι διαιτητές ο Κωνσταντίνος Στάικος και ο Αχιλλέας Νίκζας, θα είναι βοηθοί στους αγώνες Κυπέλλου Ν.Π.Σ. Βόλος-Ιωνικός (σήμερα) και Αλμωπός Αριδαίας-Λαμία (αύριο).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass