Αγιασμός με μηνύματα για τον Π.Ο.Ε.

Με «φόντο» το ανακαινισμένο γήπεδο - Μητροπολίτης Χαρίτων: Ο αθλητισμός είναι ένα αγαθό για τον άνθρωπο, όταν γίνεται με ευγένεια, με άμιλλα και σεβασμό προς την άλλη ομάδα

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2022 18:15 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Οκτ 2022 19:42

Μέσα σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και προσδοκιών για τη νέα αγωνιστική χρονιά, αλλά και με «φόντο» το ανακαινισμένο γήπεδο της Ελασσόνας, ο ιστορικός Π.Ο. Ελασσόνας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό του.


Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμ. Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, με τον πρωτοσύγκελο της Ι. Μητρόπολης - αρχιμανδρίτη π. Βησσαρίωνα Καραλάσκο και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Ρουμπιέ.
Χαρακτηριστικά τα όσα «κατέθεσε» με νόημα, ανάμεσα στα άλλα, απευθυνόμενος στους «οικοδεσπότες» (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές) της σύντομης τελετής, ευχόμενος επιτυχημένη χρονιά με υγεία και πολλές νίκες, ο Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων:
«Η χαρά όλων μας στον εφετινό αγιασμό είναι μεγαλύτερη. Είδα από κοντά την ανακαίνιση του γηπέδου της Ελασσόνας, με όλα αυτά τα έργα που έχουν γίνει για να βελτιώσουν την κατάσταση και την εικόνα του. Αυτό μας χαροποιεί, διότι και εσείς όλοι είσαστε πλέον σε έναν χώρο όμορφο. Χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο όταν μαθαίνουμε για τις νίκες και τις επιτυχίες σας. Ο αθλητισμός είναι κάτι που ενώνει τους ανθρώπους, ένα αγαθό για τον άνθρωπο, όταν γίνεται βέβαια με την ευγένεια, με ευγενή άμιλλα, με σεβασμό και προς την άλλη ομάδα, αλλά και με υγιή ανταγωνιστικότητα. Και όχι όταν μέσα από αυτόν  καλλιεργείται η βία, ο φανατισμός και ό,τι άλλο μπορεί να είναι καταστρεπτικό για τον άνθρωπο. Να ευχηθώ στον πρόεδρο, στη διοίκηση και σε όλα τα μέλη της ομάδας, να έχετε υγεία πρώτα απ΄ όλα για να αγωνίζεσθε. Δύναμη, ψυχική και σωματική και πάντα να μαθαίνουμε τις νίκες σας και τις καλές σας επιδόσεις…».
Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης, αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ελασσώνος για το συνεχές ενδιαφέρον του για την ομάδα και την ευλογία του, ευχήθηκε στη διοίκηση, στους προπονητές, στους ποδοσφαιριστές, και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου «μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές επιτυχίες και υγεία σε όλους».
Τον Δήμο Ελασσόνας εκπροσώπησε η αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π. Ελένη Ταζέ – Νίκου, ενώ το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τ.Α. ΑΕΝΟΛ Α.Ε. Λευθέρης Φουρκιώτης.
Ακολούθησε η «παρθενική» προπόνηση της ομάδας στον νέο αγωνιστικό χώρο - χλοοτάπητα του ανακαινισμένου γηπέδου.
Γιάννης Μουκίδης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass