Εντός έδρας με Παναθηναϊκό Β’

Ενδέχεται να παίξει ο Απόλλων Λάρισας

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2022 18:10 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Οκτ 2022 19:43

Με τον Παναθηναϊκό Β’ κληρώθηκε να παίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 6 Νοεμβρίου o Απόλλων Λάρισας, όμως χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο πως ενδέχεται να αλλάξει η έδρα της αναμέτρησης.


Οι «Πράσινοι» ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους το ΟΑΚΑ, αλλά χρειάζεται να γίνουν ακόμη κάποιες διαδικασίες, ώστε να δοθεί ή άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων της Super League 2.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός Β’, κατέθεσε σχετικό αίτημα στη διοργανώτρια αρχή και εκείνη θα αποφασίσει ανάλογα, κάτι που θα γνωρίζουν οι δύο ομάδες τις επόμενες ημέρες.

 

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εν τω μεταξύ, πιθανότατα να αλλάξει και η ημερομηνία διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η οποία όπως όλα δείχνουν θα γίνει μάλλον τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου και όχι το ερχόμενο Σάββατο 22 του μηνός, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.
Σήμερα ίσως γνωρίζουν οι «κυανόλευκοι» αν θα παίξουν στο Καυταντζόγλειο ή σε άλλο γήπεδο της Θεσσαλονίκης, οπότε συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις.

 

ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ
Μετά το προχθεσινό φιλικό στα Τρίκαλα με τον ΑΟΤ, ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις αύριο.
Θα συνεχιστεί έτσι η προετοιμασία της ομάδας, ενώ οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass