Το μυαλό στον Λεβαδειακό

Η ΑΕΛ θέλει νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2022 18:02 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Οκτ 2022 19:43

Η ΑΕΛ μπορεί να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, όπου στις 6 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Ηρακλή Λάρισας, όμως το μυαλό της είναι και στον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00).


Ένα ματς, το πρώτο επίσημο μπροστά στο κοινό τους για τους «βυσσινί»-μετά τη νίκη που έκαναν στη Ναύπακτο, κερδίζοντας τον Ναυπακτιακό 2-1- στο οποίο οι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν να δούνε ποιες είναι οι δυνατότητες κόντρα σε ένα σωματείο της Super League 1 και να πανηγυρίσουν φυσικά την πολυπόθητη πρόκριση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αναμφισβήτητα θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα απέναντι στους «Πράσινους» της Λιβαδειάς, οι οποίοι έχουν ένα ισχυρό σύνολο και μπορεί να ηττήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου από το Ν.Π.Σ. Βόλου με σκορ 2-1, όμως έδειξαν στοιχεία καλογυμνασμένης ομάδας, η οποία αμυντικά έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και είναι επικίνδυνη επιθετικά.
Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Παναγιώτης Λιάγκας μετά τα τέλος του αγώνα με το Ν.Π.Σ. Βόλου, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ-1 για την «Αθλητική Κυριακή», τόνισε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου, πως η ΑΕΛ έχει μια δυνατή ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ο Λεβαδειακός θα παίξει στη Λάρισα, για να πάρει την πρόκριση στην 6η φάση της διοργάνωσης, επιστρέφοντας στις επιτυχίες.
Από αγωνιστικής πλευράς, τραυματίες είναι οι Κούστα, Ραμίρες, όπως και ο Μαξιμένκο, ενώ σήμερα θα γνωρίζει ο προπονητής τους Παναγιώτης Γκουτσίδης, ποιοι παίκτες θα βρίσκονται τελικά στη διάθεσή του .
Και βέβαια θα ζητήσει από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και να δείξουν πως η ΑΕΛ είναι ομάδα που αξίζει να επιστρέψει στα σαλόνια…

 

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΥ
Δεκαεννέα υποθέσεις θα εκδικαστούν από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυση Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ σήμερα (16:00), με τη μία να αφορά την ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα πρόκειται να εκδικαστεί, μεταξύ άλλων, η προσφυγή (εξ΄αναβολής) του Μανώλη Μπέρτου κατά ΠΑΕ ΑΕΛ.
Επίσης εκδικάζονται οι προσφυγές του νυν ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Κωνσταντίνου Πλέγα κατά της πρώην ομάδας του, της Αναγέννησης Καρδίτσας, όπως επίσης και του Θεόδωρου Λουκά, κατά του Απόλλωνα Λάρισας.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι στην Ελασσόνα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass