Θρήνος για νεαρό στο WorldSBK Supersport 300

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2022 13:01

Ο Ολλανδός αναβάτης Victor Steeman που είχε τραυματιστεί το Σάββατο στην Πορτογαλία υπέκυψε τελικά την Τρίτη το απόγευμα στα τραύματά του.


Ο Steeman είχε τραυματιστεί βαρύτατα κατά τη διάρκεια του Αγώνα 1 της Supersport 300 στο WorldSBK του Portimao. H FIM, ο Όμιλος Dorna και το Autodromo Internacional do Algarve εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα και τους αγαπημένους του Steeman.
«Μετά από ένα σοβαρό περιστατικό στον αγώνα 1 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Supersport 300 κατά τη διάρκεια του Γύρου Πορτογαλίας Pirelli στο Autodromo Internacional do Algarve, με μεγάλη θλίψη αναφέρουμε τον θάνατο του αναβάτη Victor Steeman (MTM Kawasaki).
Ο Steeman ενεπλάκη σε ένα περιστατικό με πολλούς αναβάτες στη στροφή 14 και ο αγώνας διεκόπη άμεσα (κόκκινη σημαία). Ιατρικό προσωπικό και οχήματα έφθασαν στο σημείο αμέσως και ο αναβάτης δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στην πίστα και στη συνέχεια στο ιατρικό κέντρο της πίστας πριν μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Faro.
Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού της πίστας, των κριτών και του προσωπικού του νοσοκομείου, ο Steeman δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του».
Η ανακοίνωση της οικογένειάς του αναφέρει: «Κάτι που πάντα φοβάσαι ως γονιός ενός αγωνιζόμενου με μοτοσικλέτα δυστυχώς συνέβη. Ο Victor μας δεν μπόρεσε να κερδίσει αυτόν τον τελευταίο αγώνα. Παρά την αφόρητη απώλεια και τη θλίψη, είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που μοιραζόμαστε μαζί σας ότι ο ήρωάς μας, μέσω του θανάτου του, κατάφερε να σώσει άλλους 5 ανθρώπους, δωρίζοντας τα όργανά του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τη στήριξή σας αυτές τις τελευταίες ημέρες. Θα μας λείψει πολύ ο Βίκτωρ μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass