Φιλική νίκη της Κ-14 ΕΠΣΛ

*ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ 4-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ *ΣΗΜΕΡΑ Η Κ-16

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2022 9:00 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Οκτ 2022 9:27

Σε φιλικό προεπιλογής στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ νίκησε χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» την αντίστοιχη της Ερασ. ΑΕΛ με 4-1.


Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο α’ ημίχρονο με το γκολ του Τσούμαρη. Στην επανάληψη ο Βασιλόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Μιχαλόπουλος έκανε την ανατροπή δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στη Μικτή ΕΠΣΛ. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Καραστέργιου.
Στην αποστολή της Μικτής Κ-14 της ΕΠΣΛ μετείχαν οι Παπαδήμας, Θάνος, Ζντούπης, Τσανούκας (Ηρακλής Λάρ.), Τενεκές, Κανάκης, Μπουρντένας, Ντάνας, Βασιλόπουλος, Τόπης, Τσανογιάνης (Ατρόμητοι/Θύελλα) Λιούπης, Δέλλας (Ακαδ. Ολύμπικ), Κούρτης (Νίκη Μιχαήλ), Μίχος, Μιχαλόπουλος, Κατσάνος, Τουρσουνίδης, Γδούπας (Απόλλων Λάρ.), Καλογιάννης, Γκανάβας (Δήμητρα Γιάνν.) και Καραστέργιος (Ακαδημία Τυρν.).
Για την ομάδα της ΑΕΛ, με προπονητή τον Γιάννη Βασιλείου, αγωνίστηκαν οι Κωστόπουλος, Αμίτσας, Αγραφιώτης, Παλλίδης, Φετβατζής, Σφόρτσας, Αναγνώστου, Βασιλείου, Τσούμαρης, Τζάρτας, Τζήμας (Τσιανάβας, Μπακογιάννης, Τσιάμης, Χρυσόπουλος, Γελατζόπουλος, Πατσίκας, Μάργαρης, Βουλγαράκης).


ΣΗΜΕΡΑ Η Κ-16
Εν τω μεταξύ, σήμερα στο «Γ. Μητσιμπόνας» Β’ και ώρα 15:45 θα δώσει φιλικό προεπιλογής η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ερασ. ΑΕΛ. Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Ενωσιακό τεχνικό κ. Τσέτσιλα και οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στις 15:00 στον χώρο του γηπέδου είναι οι Παπαδάκος, Καραμάνης, Καγκελάρης (Αστραπή Ν. Π.) Κουπατσιάρας, Λιλελάρι (Πελασγιώτιδα), Ραζακιάς, Αθανασίου (Ομόνοια) Τασιόπουλος, Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ), Γιούγκα, Κλεισιάρης, Γάτσιος (Απόλλων Λάρ.), Γκανάτσας, Μπόμπολας (Φαλανιακός), Δάσκαλος, Αναγνώστου, Πατζιατζής, Μεσσής (Ηρακλής Λάρ.), Τάχος, Δαούλας (Δήμητρα Γιάνν.) και Κώστας (Προμηθέας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass