Η επόμενη μέρα στον Ηρακλή Λάρισας

Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ: ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2022 18:05 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Οκτ 2022 19:31

Η παρουσία του Ηρακλή Λάρισας στη φετινή Super League 2 είναι πλέον γεγονός. Η επόμενη μέρα βρίσκει τους «κυανόλευκους» χαρούμενους, ικανοποιημένους, αλλά και υπερήφανους για την επίτευξη των στόχων τους, ωστόσο οι ευθύνες πλέον αυξάνονται, καθώς η ομάδα θα πρέπει να δείξει ένα αξιοπρεπές αγωνιστικό πρόσωπο και να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία.


Το θετικό για τον Ηρακλή Λάρισας είναι ότι όλο αυτό το διάστημα προετοιμάστηκε όχι μόνο για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι η άνοδος στη Super League 2 είναι εφικτή, ανέβασε το στάτους των προπονήσεων για να είναι έτοιμη στη νέα πρόκληση. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Super League 2 που δόθηκαν κατά την περίοδο της προετοιμασίας.
Επομένως ο Ηρακλής Λάρισας δείχνει ικανός να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.
«Ειλικρινά συμμερίζομαι τη χαρά όλων για τον άθλο του Ηρακλή Λάρισας να βρεθεί στη Super League 2, αλλά την ίδια στιγμή έχει πέσει μια τεράστια ευθύνη στις πλάτες όλων μας και δη εμού για να φέρουμε εις πέρας το έργο της αξιοπρεπούς παρουσίας στα υψηλά πατώματα του ποδοσφαίρου» επισήμανε ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας, Παναγιώτης Διλμπέρης, σκιαγραφώντας την επόμενη μέρα στους «κυανόλευκους» και πρόσθεσε πως:
«Είναι γεγονός ότι οι τακτικοί προσανατολισμοί διαφοροποιούνται και οι στρατηγικές στα παιχνίδια, καθώς στη Γ’ Εθνική θα ήμασταν από τα φαβορί για τίτλο, κάτι που δεν θα συμβαίνει στη νέα κατηγορία τουλάχιστον για την αρχή, αλλά δεν αλλάζει τίποτα στο αγωνιστικό πλάνο, τον τρόπο δουλειάς και εν γένει στην κουλτούρα και τη φιλοσοφία μας».
-Για ενδεχόμενες μεταγραφές είπε:
«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να αποσαφηνιστεί εάν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Πρέπει να καθοριστεί το πλαίσιο. Εάν συμβεί αυτό, θα βρεθούμε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και θα δούμε πώς μπορούμε να κινηθούμε».
-Για την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας ανέφερε:
«Έχω μεγάλη πίστη στα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Έχουν δείξει ότι απέκτησαν αγωνιστική ταυτότητα, υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, επιθετικούς και αμυντικούς αυτοματισμούς που εκτελούνται με ευκολία και έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ και στη φυσική κατάσταση. Προβλέπουμε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα χρειαστεί να μπουν οι παίκτες σε διαδικασία 90λεπτου».
-Για την παρουσία τριών λαρισινών ομάδων στη Super League 2 επισήμανε:
«Τρεις λαρισινές ομάδες (έστω και αν ο φυσικός χώρος της ΑΕΛ δεν είναι αυτός) στη Super League 2. Είναι νομίζω το επιστέγασμα μιας γενικότερης καλής δουλειάς και αναβάθμισης του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής. Δεν νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο».
ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ
Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται από σήμερα οι υπεύθυνοι του Ηρακλή Λάρισας προκειμένου να ετοιμάσουν τον φάκελο, τον οποίο πρέπει να καταθέσουν μέχρι τις 25 του μηνός στην ΕΕΑ για την αδειοδότηση της ομάδας. Μια επίπονη διαδικασία, για την οποία ωστόσο οι «κυανόλευκοι» αισιοδοξούν ότι θα τη φέρουν εις πέρας.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να δοθεί μία παράταση 10 περίπου ημερών για μεταγραφικές κινήσεις, προκειμένου οι ομάδες που προβιβάστηκαν την τελευταία στιγμή στη Super League 2 να μπορέσουν, εάν θέλουν, να κάνουν επιπλέον διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους.
Σε ό,τι αφορά τον Ηρακλή Λάρισας, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ενίσχυση της επίθεσης (φορ και ακραίος επιθετικός).
ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-19
Εν τω μεταξύ, ο Ηρακλής Λάρισας μετά την άνοδό του στη Super League 2 και προκειμένου να στελεχώσει την υπό ίδρυση ομάδα Νέων Κ-19, θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικές προπονήσεις το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου για γεννηθέντες τα έτη από 2003 έως 2006. Τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στο προπονητήριο του Ηρακλή στην Κοιλάδα από τις 12 π.μ. έως τις 2 μ.μ και τις δύο ημέρες.

 

ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ:
Το άξιζε, το πέτυχε, ευχές για νέες επιτυχίες

Η γ.γ. ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλής Λάρισας F.C. στην κατηγορία Super League 2, δήλωσε τα εξής:  «Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρο Ιωακείμ, στους συνεργάτες του, στην τεχνική ηγεσία, στους παίκτες και σε όλους τους φίλους της ομάδας, για την άξια άνοδο της ομάδας στην κατηγορία Super League 2. Ο Ηρακλής το άξιζε και δικαίως το πέτυχε. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μετράει μόνο επιτυχίες και αναδεικνύει ταλέντα της περιοχής. Το λαρισινό ποδόσφαιρο γιορτάζει, με 3 ομάδες πλέον στη Super League 2 και εμείς, οι φίλαθλοι της πόλης, μόνο να χαιρόμαστε μπορούμε και να ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Πολλά μπράβο και πάλι σε όλους τους Ηρακλειδείς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass