DERBY SPORTS CAFE

Ηρθε η στιγμή να απολαμβάνεις όλα τα ντέρμπι χωρίς να χάνεις φάση

* ΣΤΗΝ ...«ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ * ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2022 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Οκτ 2022 10:52

Ποιος θα το περίμενε; Ήρθε η στιγμή να απολαμβάνεις όλα τα ντέρμπι, όλων των πρωταθλημάτων, όλων των αθλημάτων, χωρίς να χάνεις ούτε μια φάση... Και όλα αυτά από αύριο στις 10 το πρωί σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στον 1ο όροφο της στη γωνία Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου με είσοδο από την πλευρά της Παπαναστασίου 65.
Και το όνομα αυτού του χώρου ...DERBY SPORTS CAFE, αφού στις πέντε τηλεοράσεις που θα λειτουργούν ταυτόχρονα μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή και να ζεις τον κάθε αγώνα σαν να είσαι δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο.

DERBY_24.jpg
Ο χώρος που ανοίγει αύριο στις 10 το πρωί απευθύνεται σε όλους, σ’ αυτούς που θέλουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και σ‘ αυτούς που θέλουν να χαλαρώσουν... Στους μαθητές, στους φοιτητές μετά από μια μέρα κοπιαστικού διαβάσματος, αλλά και στους μεγαλύτερους μετά από τη δουλειά τους. Για κάποιους μπορεί να γίνει ένα ευχάριστο διάλειμμα...

DERBY_8.jpg
Το μέρος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης είναι κατάλληλο όχι μόνο για τις ημέρες και ώρες που υπάρχουν αθλητικές μεταδόσεις, αλλά και για ξεκούραση, σε συνδυασμό με αποφόρτιση από την καθημερινότητα, λειτουργώντας από τις 10 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα (με εξαίρεση όταν θα υπάρχει παράταση και πέναλτι στους αγώνες, γιατί δεν χάνεις ούτε δευτερόλεπτο από τον αγαπημένο σου αγώνα...).

DERBY_18.jpg
Ένα αυθεντικό αθλητικό καφέ που βασίζεται σε ένα απλό τρίπτυχο: τέλεια ποιότητα προϊόντων - άψογη προσφορά υπηρεσιών - σεβασμός στον πελάτη. Ανοιχτό το πρωί για να σερβίρει διάφορα ροφήματα, ενώ το βράδυ υπάρχουν ελαφριά σνακ, αλλά και πίτσες.
Το DERBY SPORTS CAFE είναι ένας παιχνιδιάρικος, μοντέρνος χώρος, με μεγάλη ποικιλία και σε επιτραπέζια, καθώς εδώ θα απολαύσετε όσες ώρες παιχνιδιού θέλετε εντελώς δωρεάν, πληρώνοντας μόνο τον καφέ σας ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα παραγγείλετε σε συνδυασμό και με κάποιο σνακ. Από άποψη εξυπηρέτησης, τα παιδιά του DERBY SPORTS CAFE είναι στη διάθεσή σας καθημερινά για να απαντήσουν στις απορίες σας.
Παράλληλα, ο χώρος ενδείκνυται και για ίντερνετ καφέ, καθώς διαθέτει ασύρματο δίκτυο και μπορείς με τον δικό σου υπολογιστή να ενημερωθείς ή ακόμη και να εργαστείς πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σου.

DERBY_2.jpg
Ο ιδιαίτερος χώρος, το ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον και η άμεση εξυπηρέτηση είναι κάτι που θα σε κάνουν σίγουρα να το ξαναεπισκεφθείς πολλές φορές (γιατί και να μην το κάνεις μόνιμο στέκι), ειδικά αν είσαι λάτρης των σπορ θα γίνει το «καταφύγιό» σου. Είναι ο κατάλληλος χώρος που θα σε κάνει να νιώσεις πάνω απ’ όλα οικεία.

DERBY_5.jpg
Μεγάλη έκπληξη τα δύο Αμερικάνικα μπιλιάρδα (δεν θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών αγώνων), που στόχο έχουν να προσελκύσουν κόσμο με μοναδικό ενδιαφέρον του το ίδιο το μπιλιάρδο. Νεαρούς που θέλουν να μάθουνε και γνώστες γονείς (ιδιαίτερα αυτοί που το γνώρισαν στην άνθησή του προ τραντακονταετίας) που στόχο έχουν να μυήσουν τα παιδιά τους.
Η ...«κερκίδα» του DERBY SPORTS CAFE, από αύριο στις 10 το πρωί, τους χωράει όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και τους περιμένει, ένα κατάστημα που σέβεται τον καταναλωτή και οι υπηρεσίες του είναι αξεπέραστες!
DERBY SPORTS CAFE
THE BEST GAMES IN TOWN
Για να ζεις κάθε αθλητικό γεγονός.
Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου γωνία,
1ος όροφος,
Είσοδος Παπαναστασίου 65.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass