Πρεμιέρα με Ηρακλή Λάρ. στο Αλκαζάρ για την ΑΕΛ

*ΓΙΑ ΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 *ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Κ-19 *ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2022 9:00 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Οκτ 2022 9:28

Για τις 6 Νοεμβρίου μετατέθηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2, που επρόκειτο να ξεκινήσει την τρέχουσα εβδομάδα, με βάση χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή, η απόφαση αυτή ελήφθη «μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ’ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών».


Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό των Ομίλων, ο Διαγόρας ζήτησε να μεταφερθεί στον Α’ Όμιλο, παίρνοντας τη θέση της Ξάνθης που αποχώρησε και το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Στον ίδιο Όμιλο εντάχτηκε και ο Ηρακλής Λάρισας, που καλύπτει τη θέση του εκπροσώπου της Γ’ Εθνικής και θα ακολουθήσει το πρόγραμμά του, όπως είχε καθοριστεί στην κλήρωση. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο στάδιο Αλκαζάρ τον Ηρακλή Λάρισας.
Στον Β’ Όμιλο, αντίστοιχα, τη θέση του Διαγόρα παίρνει η Ηλιούπολη και εκείνη του Εργοτέλη (που αποχώρησε) καταλαμβάνει ο ΠΑΟ Ρουφ.
Μαζί με τη Σούπερ Λίγκα 2 θα ξεκινήσει και το Πρωτάθλημα Νέων. Το πρόγραμμα θα είναι ίδιο με αυτό των μεγάλων. Ανήμερα ή παραμονή των κανονικών αγώνων θα διεξάγονται τα ματς των νέων.
Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα εξής: «Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League 2
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ’ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.
2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο στον Α’ Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.
3) Ο Ηρακλής Λάρισας, που θα αγωνιστεί, επίσης, στον Α’ Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ’ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.
4) Για τον Β’ Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ’ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.
5) Το Πρωτάθλημα της Κ-19 θα ξεκινήσει, επίσης, στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δύο Ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League 2».

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Κατόπιν αυτών, η σύνθεση των δύο Ομίλων της Super League 2 για την περίοδο 2022-23 διαμορφώνεται ως εξής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ (ΒΟΡΡΑΣ): ΑΕΛ, Διαγόρας, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Θεσπρωτός, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΟΤ Ηρακλής, Παναθηναϊκός Β’, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β’.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ (ΝΟΤΟΣ): Καλλιθέα, Επισκοπή, ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β’, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Χανιά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της φετινής Super League 2:
Α’ Όμιλος
Απόλλων Πόντου - Διαγόρας
Βέροια - ΠΑΟΚ Β’
Μακεδονικός - Νίκη Βόλου
Παναθηναϊκός Β’ - Απόλλων Λάρισας
Πανσερραϊκός - Θεσπρωτός 2019
Ηρακλής - Αλμωπός
ΑΕΛ - Ηρακλής Λάρισας
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας
Β’ Όμιλος
ΠΑΟ Ρουφ - Προοδευτική
Αιγάλεω - Ιεράπετρα
Ηλιούπολη - Κηφισιά
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Β’
Καλαμάτα - Ηρόδοτος
Επισκοπή - Ολυμπιακός Β’
Χανιά - Παναχαϊκή
Ρεπό: Καλλιθέα
ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Τον τελευταίο αγώνα της προετοιμασίας της ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό θα δώσει μεθαύριο Σάββατο στην Ελασσόνα η ΑΕΛ με αντίπαλο τον τοπικό ΠΟΕ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της τελετής εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Γηπέδου Ελασσόνας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 14:30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass