Σήμερα ξεκαθαρίζει η έναρξη της Super League 2

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΜΙΡΕΣ - ΕΠΑΝΑΣΠΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2022 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Οκτ 2022 9:56
Η επανασπορά του χλοοτάπητα στο Αλκαζάρ είναι σε φάση  ολοκλήρωσης, όχι όμως και το ταρτάρ Η επανασπορά του χλοοτάπητα στο Αλκαζάρ είναι σε φάση ολοκλήρωσης, όχι όμως και το ταρτάρ

Οι τριάντα ομάδες της Super League 2 οριστικοποιήθηκαν χθες με τη συμμετοχή του Ηρακλή Λάρισας και το νέο ερώτημα είναι πότε θα ξεκινήσει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κλήρωση!


Τα δύο αυτά ερωτήματα θα απαντηθούν σήμερα, καθώς στις 13:00 (στα γραφεία της διοργανώτριας Ένωσης - Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ 11.10.22 για αναπλήρωση ομάδων.
2. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων σε ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
3. Έγκριση Οικονομικής Εγκυκλίου.
4. Αγωνιστικά Θέματα.
5. Διάφορα Θέματα.

 

ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ...
Στο μεταξύ, ο αγώνας Λεβαδειακού για το Κύπελλο θα γίνει το διάστημα 18-20 Οκτωβρίου και πιθανό είναι να γίνει στο Αλκαζάρ, αφού μάλλον θα τελειώσουν οι εργασίες επανασποράς, αλλά δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με την ανακατασκευή του ταρτάν. Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης είναι αδύνατον να παίξει η ΠΑΕ ΑΕΛ αφού γίνεται επανασπορά.

 

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΜΙΡΕΣ
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας και μοναδικοί απόντες είναι οι τραυματίες Κούστα και Ραμίρες.
Σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε: «Το γεγονός ότι καλούμαστε σε λίγες μέρες να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Super League 1, όπως είναι ο Λεβαδειακός, δεν αλλάζει ούτε την προσέγγιση, ούτε την αγωνιστική φιλοσοφία, ούτε τον σχεδιασμό μας.
Ασφαλώς η κλήρωση θα μπορούσε να είναι πιο ευνοϊκή, αλλά για να προχωρήσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι δεδομένο ότι θα βρεθείς αργά ή γρήγορα μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση. Τι τώρα, τι μετά, λοιπόν...
Παίζουμε στην έδρα μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί, ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση!».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass