Κληρώνει σήμερα για την ΑΕΛ στο Κύπελλο

*ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2022 21:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Κληρώνει σήμερα για την ΑΕΛ στο Κύπελλο Ελλάδος, καθώς στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η κλήρωση της 5ης φάσης.


Μοναδική εκκρεμότητα ο αγώνας ανάμεσα στον Αλμυρό Γαζίου και τον Πανθρακικό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 16:00.
Η σημερινή κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και από το epo.gr.
Μετά από κλήρωση δημιουργούνται δώδεκα 12 ζευγάρια. Οι αγώνες θα είναι μονοί. Άνευ αγώνα θα περάσουν στην 6η φάση οι ομάδες της Super League 1, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Οι 24 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23 είναι οι ακόλουθες:
Super League 1: ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός.
Super League 2: ΑΕΛ, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Αλμωπός Αριδαίας, Βέροια, Καλλιθέα, Κηφισιά, Απόλλων Πόντου.
Γ’ Εθνική: Άγιος Νικόλαος, Απόλλων Παραλιμνίου, Ιωνικός Ιωνίας (Α’ τοπικό Ε.Π.Σ. Μακεδονίας), Πανελευσινιακός, Αλμυρός Γαζίου ή Πανθρακικός.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Σήμερα, παράλληλα, συνεδριάζει και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία θα πάρει οριστική απόφαση για την 30ή ομάδα που θα μετέχει στη Super League 2. Και φαβορί είναι ο Ηρακλής Λάρισας, αφού ο Αγροτικός Αστέρας που κέρδισε την άνοδο αγωνιστικά δεν είναι δηλωμένος στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ ο Πανδραμαϊκός, που έχει κάνει ένσταση, δεν μπορεί να ανέβει, καθώς δεν έπαιξε στα πλέι οφ.
Πάντως, δεν αποκλείεται να ανέβουν και δύο ομάδες, καθώς ο Ηρόδοτος είναι πιθανόν να μη δηλώσει συμμετοχή. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι δεδομένη η άνοδος του Ηρακλή, που περιμένει σήμερα να ακούσει το ευχάριστο νέο και να ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για τη συμμετοχή του στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Θα έχουμε, έτσι, τρεις ομάδες από τη Λάρισα στη Super League 2 (ΑΕΛ, Απόλλων και Ηρακλή), που θα είναι ό,τι καλύτερο τα τελευταία χρόνια για το λαρισινό ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά την έναρξη της Super League 2, εάν σήμερα παρθούν οριστικές αποφάσεις για την ομάδα ή τις ομάδες που θα καλύψουν τα κενά, πιθανή ημερομηνία είναι στις 12 και 13 Νοεμβρίου, αλλά σίγουρα θα καταβληθούν προσπάθειες για να γίνει το ξεκίνημα μία εβδομάδα νωρίτερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass