Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2022 10:12

Χορεύει και βραβεύει η Πελασγιώτιδα


Χορευτική εκδήλωση στην οποία θα βραβευθούν οι ανδρικές ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ για την άνοδό τους την περσινή σεζόν σε Α’ ΕΠΣΛ και Α2 ΕΣΚΑΘ αντίστοιχα διοργανώνει η Πελασγιώτιδα σήμερα Κυριακή 9 Οκτωβρίου (στις 12 το μεσημέρι) στην πλατεία Ανατολής Αγίου Γεωργίου Λάρισας (πίσω από το Φάληρο).
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Α.Ο. Πελασγιώτις σάς προσκαλούν στη χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανατολής Αγίου Γεωργίου Λάρισας (πίσω από το Φάληρο) την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, ώρα έναρξης της εκδήλωσης 12:00 το μεσημέρι.
Είσοδος ελεύθερη. Θα ακολουθήσει η βράβευση των αντρικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για την άνοδό τους στις αντίστοιχες κατηγορίες.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε ευχάριστα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

Νέα σχολή διαιτησίας από την ΕΔ/ΕΠΣΛ
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ θα λειτουργήσει νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «εάν είστε από 16 έως 35 χρονών και σας αρέσει το ποδόσφαιρο, σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη Διαιτησία Ποδοσφαίρου λαμβάνοντας μέρος στο αγαπημένο σας άθλημα από άλλη θέση». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της ΕΠΣΝΛ (Αδριανού 12 – Λάρισα), από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 έως 21 Οκτωβρίου 2022.

Φιλικό στον Βόλο για τον ΠΟE
Ένα ακόμη αγωνιστικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δίνει σήμερα Κυριακή ο Π.Ο. Ελασσόνας. Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Φώλλα θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου τον τοπικό Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass