Πρωινό …ξεμούδιασμα για την ΑΕΛ

*ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2022 19:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μόνο το πρωτάθλημα της Super League 1 έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η Super League 2 όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος, καθυστερεί σε μεγάλο βαθμό και αυτό σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η υπομονή όλων έχει και τα όριά της, γι’ αυτό και η Διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε μέσω της Οργανωτικής Επιτροπής του πρωταθλήματος, να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση, διότι -όπως έγραψε και χθες η «Ε»- αρχικά είχε αποφασιστεί ότι η Super League 2 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, έπειτα έγινε λόγος για τον Οκτώβριο και τώρα πια μιλάμε για Νοέμβριο.
Αναμένεται λοιπόν μέχρι μεθαύριο Τρίτη 11 Οκτωβρίου να παρθούν οι αποφάσεις και η ΑΕΛ να γνωρίζει επιτέλους ποια ομάδα από τη Γ’ Εθνική θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα, άγνωστο προς το παρόν σε ποια ημερομηνία θα είναι, Οκτώβριο ή Νοέμβριο…
Κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες, και μιλάμε πάντα για τη μεγάλη αυτή αδικαιολόγητη καθυστέρηση, η ΑΕΛ, αλλά και όλες οι υπόλοιπες ομάδες, προσπαθούν να διατηρηθούν σε αγωνιστική ετοιμότητα, είτε παίζοντας φιλικά παιχνίδια, είτε με εσωτερικά διπλά με τις ομάδες των τμημάτων υποδομών.
Σήμερα λοιπόν οι «βυσσινί» αντί ενός ακόμα φιλικού προετοιμασίας, θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο αγωνιστικό τεστ μεταξύ της πρώτης ομάδας και της Κ-19, στο πλαίσιο της κοινής αξιολόγησης της πορείας όλων των τμημάτων μας.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα γίνει στις 11:00 στο προπονητήριο των Δένδρων και, παρότι επιθυμία όλων στην ΠΑΕ ήταν να είναι ανοιχτός στο κοινό, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το έργο ανακατασκευής της κερκίδας.
Χωρίς …φιλάθλους λοιπόν το σημερινό τεστ, και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης με τους συνεργάτες του θα αξιολογήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές για να δούνε τα θετικά στοιχεία, αλλά και πού πρέπει να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα σε παίκτες της πρώτης ομάδας, αλλά και της Κ-19.
*Ενδεχομένως να δοθεί ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου, καθώς δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass