Πρεμιέρα σήμερα για τις γυναίκες του ΝΟΛ

ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (18:00) ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2022 16:35

Στο ανοικτό κολυμβητήριο Ν. Πολιτείας κόντρα στον Πανιώνιο ξεκινά σήμερα στις 18:00 ο φετινός μαραθώνιος της γυναικείας ομάδας πόλο του ΝΟΛ στο Πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν για τη λαρισινή ομάδα, η οποία θα παραταχθεί με πιο νεανικό ρόστερ και στόχο την άνετη παραμονή.
«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να βρεθούμε μέσα στις ομάδες που θα παλέψουν για να αποφύγουν τα πλέι άουτ, καθώς στόχος μας είναι η άνετη παραμονή», επισήμανε ο τεχνικός του ΝΟΛ Κώστας Γαλανόπουλος και πρόσθεσε πως:
«Το θετικό για μας, σε σχέση με την περσινή σεζόν, είναι ότι πλέον στη Λάρισα κάνουν προπόνηση οι περισσότερες αθλήτριες. Μόνο δύο προπονούνται στην Αθήνα. Επίσης, οι δύο ξένες που έχουμε, Ρότζερς και Κλάπερτον, γνωρίζουν πολύ καλά την ομάδα και λειτουργούν άψογα στην ομάδα. Φέτος, όμως, ο ΝΟΛ θα παρουσιάσει ένα πιο νεανικό πρόσωπο κι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το διαχειριστούμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.
Σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα, σίγουρα είναι πολύ δύσκολη, γιατί ο Πανιώνιος φέτος έχει κάνει μεγάλη επένδυση με στόχο την Ευρώπη και θα είναι πολύ δυνατός» κατέληξε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

 

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Πέντε ήταν οι φετινές προσθήκες στο ρόστερ του ΝΟΛ, ενώ τρία κορίτσια αποχώρησαν και πήγαν στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Εμμανουέλλα Αρχοντάκη (τερματοφύλακας από ΑΕΚ), Άρτεμης Σαφέτη (περιφερειακή από Πανιώνιο), Εβελίνα Ανδρή (περιφερειακή από Βόλο), Βάσω Χάιτα (τερματοφύλακας από Εθνικό) και Άννι Κλάπερτον (φουνταριστή από Μάντσεστερ).
Αποχώρησαν οι Ηρώ και Μελίνα Καρυπίδου και η Ελευθερία Τζελέπη (στον ΠΑΟΚ).
Έτσι, το φετινό ροστερ της ομάδας απαρτίζουν οι Αρχοντάκη, Σαφέτη, Ανδρή, Χάιτα, Κλάπερτον, Ρότζερς, Κόκκινου, Τουλουμτζίδου, Κολτσίδα, Σακελλαρίου, Χασιώτη, Γαλανοπούλου, Μάστορη.
Αρχηγός της ομάδας για τη φετινή σεζόν θα είναι η Αθηνά Κολτσίδα.

 

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Οι δώδεκα ομάδες θα παίξουν όλες μεταξύ τους σε δύο γύρους και οι πρώτες έξι της κατάταξης θα περάσουν στα πλέι οφ, με τις δύο πρώτες να παίρνουν απευθείας το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Οι ομάδες που θα καταταγούν από την 9η έως τη 12η θέση θα παίξουν μεταξύ τους πλέι άουτ (9-12 και 10-11), με τους νικητές να εξασφαλίζουν την παραμονή και τους χαμένους να υποβιβάζονται. Όλες οι σειρές πλέι οφ και πλέι άουτ είναι «best of three» (στις δύο νίκες), εκτός από τους τελικούς του πρωταθλήματος που είναι «best of five» (στις τρεις νίκες).

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
«Αντ. Πεπανός», 14:00, Ν.Ε. Πατρών-ΑΕΚ
Ποσειδώνιο, 15:00, ΠΑΟΚ-Αλιμος
«Π. Καπαγέρωφ», 16:30, Εθνικός-Ρέθυμνο
«Αντ. Δημητρόπουλος», 17:30, Γλυφάδα-Βουλιαγμένη
Περιστερίου, 18:00, Περιστέρι-Ολυμπιακός
Νέας Πολιτείας, 18:00, Ν.Ο. Λάρισας-Πανιώνιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass