Συμφωνία Δήμου και αθλητικών σωματείων

*ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ 100 ΕΥΡΩ (ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΠΑΡΚΕ) ΚΑΙ 60 ΕΥΡΩ (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΚΕ) *ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 10% ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2022 21:30

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ του Δήμου Λαρισαίων και αθλητικών σωματείων για τη χρήση των σχολικών γυμναστηρίων και παρόντες από την πλευρά του Δήμου ήταν οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Δεληγιάννης και Σωτήρης Βούλγαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζαούτσος και το στέλεχος του Δήμου Στέλιος Τσίρκας.


Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήθηκε η χρήση των κλειστών γυμναστηρίων να είναι στα 100 ευρώ την ώρα στα σχολικά γυμναστήρια με παρκέ και 60 ευρώ στα σχολικά γυμναστήρια χωρίς παρκέ.
Με τα αθλητικά σωματεία θα υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να μην υπάρχουν δραστηριότητες ανταγωνιστικές με τον Δήμο Λαρισαίων, ενώ το θέμα της καθαριότητας λύθηκε με τη συμφωνία ότι όπως παραδίδεται το γυμναστήριο στις ομάδες για προπόνηση, έτσι και θα επιστρέφεται στη συνέχεια στο σχολείο.
Ζήτησε από τους εκπροσώπους του Δήμου Λαρισαίων να έχουν τα σωματεία αρμονική συνεργασία, ενώ στο θέμα θέρμανσης για όσα γυμναστήρια έχουν, θα λυθεί με αντίτιμο των ομάδων που θα συμφωνηθεί.
Από τους υπεύθυνους του Δήμου Λαρισαίων τονίστηκε στα σωματεία ότι τα γυμναστήρια ανήκουν στους δημότες και αποτελούν περιουσία τους, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρχει στις ομάδες ένα ποσοστό 10% σε αθλούμενους από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές του Δήμου Λαρισαίων.
Τέλος, σύντομα θα δοθεί στις ομάδες και ο νέος κανονισμός λειτουργίας των σχολικών γυμναστηρίων.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ
Στο περιθώριο της συνάντησης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης αποκάλυψε ότι έχει έρθει έκτακτη επιχορήγηση στα σχολικά γυμναστήρια ενόψει της ενεργειακής κρίσης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass