Φιλική ήττα γνώρισε ο Δωτιέας

Χθες από τον ανώτερο Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 3-0

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2022 20:00

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Ανάβρας, ο Δωτιέας γνώρισε την ήττα από τον ανώτερο Ολυμπιακό Βόλου, με σκορ 3-0.


Η ομάδα της Αγιάς, η οποία αγωνίστηκε με ελλείψεις, προσπάθησε φιλότιμα, όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου, που έδειξαν πως είναι πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Στο 21’ ο Σκοπελίτης με σουτ από τα αριστερά έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51’, ο Αναστασίου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σκοπελίτη πέτυχε το 0-2 και στο 55’ σε ανατροπή του Κατσαγεωργίου καταλογίστηκε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κόλαν, απέκρουσε την μπάλα ο γκολκίπερ του Δωτιέα Έριον, όμως το ριμπάουντ πήρε ο Κόλα και διαμόρφωσε το τελικό, 0-3.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αγιάς θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής στο 89’, όμως στο σουτ που επιχείρησε ο Βλησαρούλης, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, από το παραθυράκι της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου.
Μια πολύ καλή προπόνηση έκανε και το διαιτητικό τρίο, ο διαιτητής κ. Ντελέζος, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Μάνο, Δεδικούση.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Πατέτσιος (46’ Εριον), Σταθάκης (63’ Μόνσε), Γιαννακόπουλος, Κορτσάρι (46’ Αναδολού), Ντελής, Χατζής, Κρικώνης (57’ Γιαννακός), Ντακούλας, Βλησαρούλης, Αποστολάκης, Λαβαντσιώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης (77’ Χαρχαλάκης), Λάμπος (64’ Παπαδήμος), Θεοδωρόπουλος (64’ Καρατσόλης), Παπαϊωάννου (58’ Ακριβόπουλος), Σιουμουρέκης (72’ Σταμπουλής), Καμπέρης (46’ Κυρίτσης), Ψιάνος (85’ Σκούρας), Κόλα (58’ Θεοδωρίδης), Σκοπελίτης (77’ Κόφφας), Ντινιωτάκης (46’ Αναστασίου), Διαμαντόπουλος (46’ Κατσαγεωργίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass