Νίκη-πρόκριση θέλει η ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ (16:00)

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2022 14:04

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται σήμερα το απόγευμα η ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται στις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ναυπάκτου «Παπαχαραλάμπειο», με αντίπαλο τον Ναυπακτιακό Αστέρα.


Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης φάσης της διοργάνωσης και ασφαλώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η ομάδα της Λάρισας, που βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Νίκη Βόλου, την οποία κέρδισε 0-2 στη Νεάπολη, και Ν.Π.Σ. Βόλου, τον οποίο νίκησε με 1-0 στο στάδιο Αλκαζάρ.
Φυσικά, διαφορετικά είναι τα φιλικά σε σχέση με τα επίσημα παιχνίδια, αλλά δεν νομίζουμε πως ο Ναυπακτιακός, ομάδα της Γ’ Εθνικής, μπορεί να αποκλείσει τους «βυσσινί».
Βέβαια, στο ποδόσφαιρο και ειδικά στον θεσμό του Κυπέλλου, πολλές φορές γίνονται μεγάλες εκπλήξεις, όμως θεωρούμε πως η σοβαρή ΑΕΛ μπορεί να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα και να πετύχει τη νίκη-πρόκριση που θέλει, στο πρώτο φετινό της επίσημο παιχνίδι και να δείξει πως θα πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Super League 2, όταν ξεκινήσει…
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νίνο και Κούστα, ενώ εκτός αποστολής για διαφόρους λόγους έμειναν και οι Αντράντα, Κούκος, Γωγουβίτης, Αντωνιάδης, Ραμίρες, Βλιώρας και Ζησούλης. Στην αποστολή από τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Κοσσονού, Πλέγας, Κώστας Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Γαρουφαλιάς, Γλυνός, Πεντρόζο, Μαυριάς, Νικολιάς, Όγκμποε και Τσουμάνης.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 28χρονος ρέφερι, Κωνσταντίνος Ανδριανός, από την Ένωση Αχαΐας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, για την 3η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας, που θα γίνει σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 16:00 στο «Παπαχαραλάμπειο». Συνεργάτες του θα είναι οι Σπήλιος Οικονόμου και Παναγιώτης Ζούλης από την Ένωση Αχαΐας, 4ος ο Παναγιώτης Καδδάς, επίσης, από την Αχαΐα και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Μαγιάννης από την Ε.Π.Σ. Άρτας.

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ-ΑΕΛ
Τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια ο Ναυπακτιακός Αστέρας και η ΑΕΛ, στην έδρα της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία. Την ομάδα της ΑΕΛ ευνοεί η προϊστορία στα παιχνίδια με τον Ναυπακτιακό, όταν είναι φιλοξενούμενη. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε δύο αναμετρήσεις και έχουν φέρει μία ισοπαλία. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 5-3.
Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων Ναυπακτιακού Αστέρα-ΑΕΛ έχει ως εξής:
31/03/2001    Ναυπακτιακός -ΑΕΛ 0-1    Β’ Εθνική
14/10/2001    Ναυπακτιακός -ΑΕΛ 1-2    Γ’ Εθνική
23/03/2003    Ναυπακτιακός -ΑΕΛ 2-2    Γ’ Εθνική

 

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ-19 ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στον γήπεδο του Τυρνάβου η Κ-19 της ΑΕΛ επικράτησε του Τυρνάβου 2005 με σκορ 3-0.
Δύο γκολ σημείωσε ο Βλιώρας και ένα ο Παπαϊωάννου, ενώ για 65’ περίπου αγωνίστηκε και ο Αντράντε, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Από την πλευρά της τυρναβίτικης ομάδας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο 19χρονος τερματοφύλακας Τσούκας, που πραγματοποίησε πολλές αποκρούσεις και δείχνει ότι έχει ικανότητες για να φτάσει ψηλότερα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass