Αύριο στην Κρήτη ο Π.Ο.Ε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΓΑΖΙΟΥ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2022 20:20

Με 20 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι ο ΠΟ Ελασσόνας για το σημαντικό παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αλμυρό Γαζίου, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο Ηράκλειο.


Αρχικά θα μεταβεί στον Πειραιά και στη συνέχεια στις 9 το βράδυ ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι 20 «κυανόλευκοι» που επέλεξε ο τεχνικός Νίκος Φώλλας και απαρτίζουν την αποστολή, είναι οι Πέρπερας, Γκουτζουρέλας, Ντουλάγκ, Νταμπώσης, Μουλτσιάς, Λαγός, Κοντοθανάσης, Κακάμης, Σουγλής, Σεμερτζίδης, Καραμούλας, Καραγκούνης, Μπούσιας, Βλαχάκης, Περτζιόνι, Γκαμπέτας, Ιγγλέζος, Κουκούλης, Αγρογιάννης και Κουρδής, ενώ θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Ματούλας.
Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο πρόεδρος Άλκης Χατζηβασίλης, ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν οι, Παναγιώτης Μωυσίδης, Χρήστος Αγοραστός και Τάσος Δατσογιάννης.
* Χθες η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του «Olympic Park» καθώς το γήπεδο στην Κρήτη όπου θα αγωνιστεί ο ΠΟΕ με τον Αλμυρό Γαζίου έχει πλαστικό χλοοτάπητα.

 

Ο ΑΛΜΥΡΟΣ
Με τον νεοαποκτηθέντα επιθετικό Άντερσον Μπάνβο να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση, ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΟ Ελασσόνας, ο Αλμυρός.
Πέραν του νέου προσώπου, τα νέα ήταν θετικά και για τους Μπουρσέλη, Κατσικοκέρη και Παγώνη, οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Ευπαλίου, μη αντιμετωπίζοντας όμως κάτι σοβαρό. Κανονικά προπονήθηκε και ο Γιάννης Κοιλιάρας, ο οποίος επανήλθε μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός «μάχης» από τα προηγούμενα παιχνίδια.
Ουσιαστικά, πέραν του Γιουκαρή που απουσιάζει με άδεια μετά την ξαφνική απώλεια του πατέρα του, δεν υπάρχει κάποιο άλλο «πρόβλημα» για τον έμπειρο τεχνικό Μανώλη Παπαματθαιάκη , που καταστρώνει τα πλάνα του για το Κυριακάτικο παιχνίδι, με τον ικανό μεσοαμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει αύριο στο Ηράκλειο.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα Αλμυρός Γαζίου-ΠΟΕ ορίστηκε να διευθύνει ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Γεώργιο Δασκαλομαρκάκη, Γεώργιο Βλαχάκη επίσης από την ίδια Ενωση, 4ος θα είναι Δημήτριος Μόσχου (Λασιθίου) και παρατηρητής Διαιτησίας ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass