Χωρίς Νίνο και Κούστα η ΑΕΛ στη Ναύπακτο

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2022 21:09

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά τις δύο διαδοχικές νίκες κόντρα στη Νίκη Βόλου και στο ΝΠΣ Βόλου, η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα ουσιαστικά την προετοιμασία της, για τον εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ναυπακτιακό στη Ναύπακτο.


Το παιχνίδι θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή και ώρα 16:00 στο πλαίσιο της 3ης φάσης και οι «βυσσινί» καλούνται να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι σε μια ομάδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, που μπορεί να θεωρείται ως το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και εύκολος αντίπαλος.
Γι’ αυτό και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.
Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, εκτός από τους τραυματίες Νίνο και Κούστα.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης αναμένεται να καταλήξει στο αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα και αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Ναύπακτο.

 

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν λοιπόν για την περίοδο 2022-2023 μεθαύριο Κυριακή, με την ΑΕΛ να παίζει στη Ναύπακτο με τον Ναυπακτιακό και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τα δηλωθέντα νούμερα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της, που είναι τα εξής:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1. Κώστας Θεοδωρόπουλος
30. Λάμπρος Αντωνόπουλος
67. Στέφανος Σουλούκος

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
2. Πέτρος Καλουτσικίδης
22. Θανάσης Παπαγεωργίου
3. Νίκος Γκοτζαμανίδης
4. Θεοχάρης Ηλιάδης
5. Μαξίμ Μαξιμένκο
44. Άγγελος Γωγουβίτης
23. Γιώργος Μαϊδανός
12. Κουαταρά Αχμέντ Κοσσονού
ΜΕΣΟΙ
6. Κώστας Πλέγας
8. Κώστας Παπαγεωργίου
18. Δημήτρης Θωμαΐδης
19. Δημήτρης Μιλτιάδης
21. Ηρακλής Γαρουφαλιάς
57. Λούκα Αντράντα
7. Σπύρος Γλυνός
10. Γκαμπριέλ Ομάρ Ραμίρες
11. Μάρκος Νίνο
15. Φαμπρίτσιο Πεντρόζο
28. Κυριάκος Ζησούλης
33. Δημήτρης Μαυριάς
77. Αργύρης Κούκος
88. Αλέξανδρος Νικολιάς

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
9. Μάριος Όγκμποε
16. Κρίστιαν Κούστα
26. Μιχάλης Τσουμάνης
81. Νίκος Βλιώρας

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
Ο 28χρονος ρέφερι, Κωνσταντίνος Ανδριανός, από την Ένωση Αχαΐας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ναυπακτιακό Αστέρα, για την 3η φάση στο Κύπελλο Ελλάδας, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 16:00 στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο. Συνεργάτες του θα είναι οι Σπήλιος Οικονόμου και Παναγιώτης Ζούλης από την Ένωση Αχαΐας, 4ος ο Παναγιώτης Καδδάς επίσης από την Αχαΐα και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Μαγιάννης από την Ε.Π.Σ. Άρτας.

 

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε, ωστόσο έχει ανοίξει το «παράθυρο» για τους ελεύθερους παίκτες. Έως σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, οι Ελληνικές ομάδες μπορούν να προχωρήσουν στην προσθήκη των ελεύθερων παικτών. Η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί αν το επιθυμεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών (Έλληνες ή αλλοδαπούς).
Για τα επαγγελματικά σωματεία (ΠΑΕ)
-Θερινή μετεγγραφική περίοδος για άνεργους επαγγελματίες για διεθνείς και εσωτερικές κινήσεις από 16.09.2022 έως και 30.09.2022.

 

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ζήτησε να παίξει στο AEL FC ARENA

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αναγέννηση Καρδίτσας ζήτησε να αγωνιστεί για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της στο AEL FC ARENA, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας -έδρα των «κιτρινόμαυρων»- που αφορούν στην ολική επανασπορά του χλοοτάπητα και την αντικατάσταση του ταρτάν.
Μέχρι τώρα η ομάδα της Καρδίτσας χρησιμοποίει το δημοτικό στάδιο των Σοφάδων για τα φιλικά της παιχνίδια και στα επίσημα θα αναζητήσει έδρα από τους γειτονικούς νομούς, με τη Λάρισα να είναι πρώτη επιλογή.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass