Δαμασιακός: Ενα βήμα παραπάνω

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» - Ζ. ΔΕΛΗΧΑΣ: ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ - Φ. ΠΛΙΤΣΗΣ: ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2022 20:30

Να καταστήσει ισχυρή την παρουσία του στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θέλει ο Δαμασιακός.

Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν στη φετινή «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ να κάνουν το βήμα παραπάνω, που σημαίνει ότι «βλέπουν» εξάδα. Ήδη τα τελευταία χρόνια ο Δαμασιακός έχει να επιδείξει ένα σοβαρό αγωνιστικό σύνολο που κυνηγά στόχους κι αυτήν ακριβώς την ταυτότητα θέλουν να διατηρήσουν οι άνθρωποι του συλλόγου. Παράλληλα, όμως, δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον θεσμό του Κυπέλλου, στον οποίο θέλουν να «χτίσουν» παράδοση.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον προεδρικό θώκο του συλλόγου βρίσκεται ο κ. Ζήσης Δεληχάς. Ένας ακόμα ακούραστος εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την ομάδα με νύχια και με δόντια.
«Τα πράγματα κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δύσκολα. Το βασικό θέμα είναι το οικονομικό. Ο κόσμος δεν μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα στον βαθμό που γινόταν παλιότερα. Οι εποχές έχουν αλλάξει και αν δεν έχεις δικά σου παιδιά, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα» επισήμανε ο κ. Δεληχάς και πρόσθεσε ότι:
«Εμείς είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε τον βασικό κορμό με 14 ποδοσφαιριστές από το χωριό, συν τους μικρούς που ανέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, αλλά και της Πολιτείας, γιατί μ’ αυτό που γίνεται με το Μητρώο έχουμε πληρώσει πολλά ευρώ.
Από κει και πέρα η ομάδα θα προσπαθήσει να έχει μία άνετη παραμονή για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά και παράλληλα θα κυνηγήσουμε το Κύπελλο, γιατί μας ενδιαφέρει πάρα πολύ» κατέληξε ο πρόεδρος του Δαμασιακού.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Στον πάγκο του Δαμασιακού βρίσκεται φέτος ο Φώτης Πλίτσης, με συνεργάτη τον Δημήτρη Ζηρδέλη. Ένας προπονητής που μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στις φιλοδοξίες των ανθρώπων του συλλόγου και να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα.
«Κατ’ αρχάς θέλω να τονίσω ότι ο Δαμασιακός ήταν μία σοβαρή ομάδα τα τελευταία χρόνια κι αυτήν τη σοβαρότητα, αγωνιστική και εξωαγωνιστική, θέλουμε να διατηρήσουμε.
Από κει πέρα στόχος μας είναι να «χτίσουμε» μία ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε το βήμα παραπάνω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το καλό ποδόσφαιρο και η άνετη παραμονή είναι τα βασικά ζητούμενα για μας» επισήμανε ο Φώτης Πλίτσης και πρόσθεσε πως:
«Η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τον βασικό της κορμό και να ενισχυθεί εκεί που έπρεπε, χωρίς περιττές κινήσεις. Έγιναν μεταγραφές ουσίας που θα βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.
Μας περιμένει ένα δύσκολο Πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχουν τα φαβορί, όπως τα Φάρσαλα και το Κιλελέρ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι αξιόλογες και δυνατές. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο έως το τελευταίο παιχνίδι και να έχουμε διάρκεια.
Η χρονιά θα είναι ακόμα πιο απαιτητική για μας, καθώς εκτός από το βήμα παραπάνω στο Πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε πολύ καλή πορεία και στο Κύπελλο. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να φτάσουμε ξανά στον τελικό» κατέληξε ο προπονητής του Δαμασιακού.

 

Οι προσθήκες στο ρόστερ

Τα νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή χρονιά στον Δαμασιακό είναι φέτος οι εξής ποδοσφαιριστές:
Μάκης Γεωργούλας τερματοφύλακας (από Λαρισαϊκό), Τάσος Κυριάκος μεσοεπιθετικός (από Αστραπή Ν. Πολιτείας), Μιχάλης Δημητρέλης επιθετικός (από Κουτσόχερο), Κλάιντι Τσέλα μεσοεπιθετικός (από Κιλελέρ), Δημήτρης Καρακάνος αμυντικός (από Κιλελέρ), Αποστόλης Τσιάγκος (επέστρεψε από τραυματισμό).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass