Και την Κυριακή έχει Κύπελλο…

*Η ΑΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ *ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΝΙΝΟ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2022 21:05

Και ξαφνικά αγώνας Κυπέλλου για την ΠΑΕ ΑΕΛ… Η ΕΠΟ όρισε τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΕΛ, για την προσεχή Κυριακή 2/10 και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Ναυπάκτου, αν και αρχικά μιλούσαν για 12 Οκτωβρίου… Για τη λαρισινή ομάδα θα ήταν δύσκολο να έχει αγώνα Κυπέλλου και το Πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 16 Οκτωβρίου, κάτι που δεν είναι σίγουρο, αλλά από τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 όλα μπορούν να συμβούν.


Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης, που στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια είδε τους παίκτες να έχουν πολύ καλή απόδοση και να κερδίζουν Νίκη Βόλου (εκτός έδρας με 2-0) και ΝΠΣ Βόλου (με 1-0 εντός έδρας), φιλοδοξεί ότι θα συνεχίσουν το σερί των καλών εμφανίσεων και των νικών απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει.
Με τη λαρισινή ομάδα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κούστα και Νίνο, ενώ θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων. Αν κερδίσει, θα κερδίσει πολλά… Αντίθετα με την ΑΕΛ, που μία ήττα της θα προβληματίσει τον κόσμο.
Χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση.
Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, ο προπονητής έχει αρκετές επιλογές και το κυριότερο γνωρίζει το έμψυχο δυναμικό. Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στην άμυνα με τα σέντερ μπακ Ηλιάδη, Μαξιμένκο και Γκοτζαμανίδη να διεκδικούν δύο θέσεις και στη μεσαία γραμμή, όπου Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου και Μιλτιάδης δείχνουν να έχουν προβάδισμα, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ο προπονητής σκέφτεται κάτι διαφορετικό.
Ο Πεντρόσο μετά το παιχνίδι που έκανε με τον ΝΠΣ Βόλου δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ενώ ελπίδα όλων είναι να ανέβει ο Νικολιάς που τον χρειάζεται η ομάδα.
Η ομάδα του Ναυπακτιακού, που έχει προπονητή τον Γιάννη Νταλακούρα, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη Βούλας στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνίστηκε με τους: Καλαντζή, Νικολογιάννη, Καφεντζή, Φειδαίο, Αγκαράι, Μικέ, Σταθόπουλο (66’ Λούτση), Καραλή, Πετράτο, Σκούτα (80’ Τραγούγια), Πανταζή (88’ Ρουπάκη).ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Ματαιώθηκε λόγω του ορισμού του αγώνα Κυπέλλου το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο στα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα.

Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass