Αλλος είχε το όνομα, άλλος τη χάρη…

Η ΑΕΛ άλλαξε την εικόνα της και κέρδισε τη Νίκη Βόλου με 2-0 - Κρίμα για τα επεισόδια, αδίκησαν τη φιλοξενία των γηπεδούχων

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2022 21:05

Η Νίκη είχε το όνομα, η ΑΕΛ τη χάρη στον προχθεσινό φιλικό αγώνα Νίκης Βόλου-ΑΕΛ (0-2), με δύο τέρματα του Κώστα Παπαγεωργίου (14’, 19’), το πρώτο έπειτα από υπέροχη πάσα του Τσουμάνη και το δεύτερο από βαθιά μπαλιά του Ηλιάδη.


Η προχθεσινή ΑΕΛ ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια και πραγματικά έδειξε ότι οι παίκτες της αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε έναν περίπου μήνα.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης δικαιώθηκε που έριξε στη μάχη τους νεαρούς Μιλτιάδη και Τσουμάνη. Ο πρώτος μαζί με τον Κώστα Παπαγεωργίου ήταν ένα πολύ καλό δίδυμο επιθετικών χαφ, με τον Θωμαΐδη ως αμυντικό να κάνει πολύ καλή δουλειά.
Η άμυνα σίγουρα, με δεδομένο ότι αλλάζει σχεδόν σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, δείχνει προβληματισμό από τον Γκουτσίδη σχετικά με το αρχικό σχήμα, αλλά αν δεν κάνει τώρα δοκιμές, πότε θα κάνει…
Ευχάριστο γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε καθαρή νίκη, έδωσε χαρά στους φιλάθλους της και με δεδομένο ότι στόχος είναι η άνοδος δείχνει πως επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό «πρώτο φαβορί».
Η ΑΕΛ λογικά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι μια ομάδα που μπορεί να πάρει την άνοδο, ενώ σίγουρα οι προσθήκες του Πλέγα και του Νικολιά, που είναι ακόμη ανέτοιμοι, θα βοηθήσουν. Προχθές ο Γκουτσίδης τους έβαλε στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια του εγκλιματισμού τους.
Αξίζει να σταθούμε και σε μια φάση στο 50’, όπου πραγματικά ήταν ο ορισμός του φερ-πλέι (αν γινόταν σε επίσημο αγώνα, θα ήταν για βραβείο) όταν ο Πεντρόσο έφυγε μόνος του και, αντιλαμβανόμενος ότι τραυματίστηκε ο Γρομητσάρης στην κόντρα που προηγήθηκε, σε συνδυασμό με τις παραινέσεις των συμπαικτών πέταξε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Τέτοιες κινήσεις μακάρι να αποτελέσουν κανόνα…

 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Πριν την έναρξη του αγώνα φαινόταν ότι υπάρχει φιλικό κλίμα και η φιλοξενία των ανθρώπων της Νίκης Βόλου ήταν άριστη για τους διοικητικούς της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά και για όσους ήρθαν από τη θεσσαλική πρωτεύουσα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Δεν υπήρχε πρόβλημα ούτε με τους φιλάθλους της Νίκης που, παρότι η ομάδα τους έχανε με 2-0, δεν έδειχναν κάποια ένταση.
Ξαφνικά, στο 65’ ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Νίκης Βόλου και της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να αμαυρωθεί η εικόνα της αναμέτρησης. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν τέτοιες εικόνες στα επίσημα παιχνίδια…

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass