ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ισόπαλοι Αχιλλέας Φ. και Απόλλων Λάρισας

ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2022 20:15

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος έδωσε χθες ο Αχιλλέας Φαρσάλων με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας, με τελικό σκορ 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων.

Και οι δύο προπονητές, Βασίλης Μπακογιάννης και Βαγγέλης Μόρας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έπαιζαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο. Στο 35’ ο Γκαραλιάκος θα κάνει σέντρα από πλάγια θέση στον Πρισακάρου, αυτός θα σουτάρει, θα αποκρούσει ο Οικονομόπουλος και στην επαναφορά ο Παπακωνσταντίνου με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ σε 1-0 για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Στην επανάληψη στο 48’ ο Λούκα Γκαρσία θα κερδίσει πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σταματής, κάνοντας το 1-1, σκορ το οποίο θα παραμείνει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Το ντεμπούτο για τον Απόλλωνα Λάρισας έκαναν οι τρεις νεοαποκτηθέντες -Λούκα Γκαρσία, Σάββας Σιατραβάνης, Αποστόλης Κοτσιανούλης-, ενώ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Βασίλης Καραλούλης, προερχόμενος από τον Π.Ο. Ελασσόνας.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Βασίλης Μπακογιάννης): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κούλπας, Λάιος, Δημολιός, Σάρα, Γκατζούλης, Γκαραλιάκος, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Πρισακάρου.
Έπαιξαν και οι: Μπλατσέρης, Τλούπας, Καραλούλης, Κερμελίδης, Μπρόσκα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Σκύφτας, Γιανίτσης, Χουμούλι, Χαλάτσης, Κουτσιανούλης, Γκαρσία, Ζιάκας, Σιατράβανης, Ματία.
Έπαιξαν και οι: Ποτόσογλου, Χατζής, Φυτόπουλος, Στάνισλαβ, Σταματής, Φουρκιώτης, Κλιγγόπουλος, Διβανές, Μπακαρός, Μπεκιαρίδης.
*Η Διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστεί τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση, ευχόμενη στο Σωματείο των Φαρσάλων να υλοποιήσει τους στόχους του την καινούργια σεζόν στην Α’ τοπική κατηγορία.

 

Πατέρας και γιος ήταν χθες αντίπαλοι στα Φάρσαλα. Ο Μπάμπης Μπακαρός, προπονητής τερματοφυλάκων του Αχιλλέα, είδε τον γιο του Κώστα να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα. Και σίγουρα οι συμβουλές του στον μικρό θα είναι χρήσιμες για να κάνει μια καριέρα όπως εκείνος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass